EgotripVar på fest med Nerstranda på lørdag. Fin fest helt til jeg mistet stemmen.
Fikk låne Thereses Lanvin H&M-kjole. For en elegant kjole! Da jeg kom hjem så jeg meg nødt til å ta bilder av meg selv, og siden jeg var alene, var det veldig vanskelig å ta bilde av hele meg, og dermed får dere bare se ansiktet og skuldrene mine. Elsker å bruke løsvipper til fest, føler meg alltid så fin, og det er alltid koselig at andre legger merke til det (jeg har jo veeeldig korte øyevipper til vanlig, så de får ikke mye oppmerksomhet til daglig). Følte meg dårlig da jeg la meg natt til søndag, og nei, det var ikke festsyken. Jeg er fortsatt dårlig, også kalt syk. Ingen smakssans, og det er cirka det verste for meg, for jeg er jo så glad i mat. Jeg var syk rett etter jul, og det skal jo egentlig gå ett år til neste gang jeg er syk!? Er det nå man sier fuck my life?

I alle fall, FML!

6 kommentarer

Cupcakes og champagne

22.feb.2011 kl.09:45

Jeg var også syk rett etter jul og igjen hangler jeg! Tror det er ekstremt mange virus som går på rundgang om dagen! Hører hele t-banen og bussen hoste, nyse og snufse, så får håpe på bedre tider!

Jeg elsker også løsvipper, hvilket merke bruker du?

Maiken

23.feb.2011 kl.00:22

Æ like når du egotripp-blogge! :-D Du va kjempefin med lause øyevippa! Men skulle jo gjerne sett hele dæ? Blei det ikke tatt nån bilda av dæ med kjolen?

Elen

23.feb.2011 kl.21:17

uff, god bedring!Men herre, du var fin med løsvipper. Jeg måå prøve noe sånt. Er det vanskelig?

Hjertebarn

23.feb.2011 kl.23:24

Cupcakes og champagne: Satser på at nå som være mildner, så blir det bedre for alle :)

Jeg har brukt mange ulike, men de jeg har nå er fra Make Up Store, men det er limen som er viktig ;) Min lim er fra Duo (MAC).

Maiken: Hihihi, flint du liker det :)

Nei, jeg tror ikke det er noen som har bilder av hele meg, ble bare tatt bilder når vi satt med bordet.

Elen: Takk :D Nei, det er ikke vanskelig, men har har jeg hatt en del trening. :) Det viktigste er at limen er god og at man lar limen sette seg på øyevippene før man starter prosessen med å feste de. Er også greit å ha en pinsett klar til hjelp, kan bli litt mye med alle de store fingrene våre :p

Mira

24.feb.2011 kl.10:23

Håper du er bedre i dag?

Og så fin du var!

Hjertebarn

24.feb.2011 kl.18:29

Mira: Bedre idag, så satser på at jeg blir helt frisk nå :)

Skriv en ny kommentar

hits