Bloggeren som opprettholder bloggeren i seg

Dette hadde jeg på meg i dag da jeg hørte Halvor Bakke prate om farger og interiørtrender hos Fargerike idag. Er morsomt å være på slike tilstelninger.
Jeg som hadde gledet meg til å vise dere det nye bordet vårt, men  fikk i dag vite at bordet er forsinket. Helsikas Bolia. Elendig kundeservice! Jeg måtte selv trappe opp på butikken for å finne ut hvordan det er mulig at jeg har gått tomhendt fra lagret deres. I tillegg presterer de å lyve meg rett opp i ansiktet.
Jeg er i alle fall i gang med et lite prosjekt som jeg håper jeg kan vise dere snart. Det er noe jeg ikke har gjort tidligere, og det er noe jeg absolutt ikke kan, men jeg håper på at resultatet blir bra!

Forresten. Bladet Tromsø har laget en oversikt over blogger som skrives av folk fra Tromsø, og der er lille meg presentert. Utrolig hyggelig! Jeg ble helt sjokkert da kjæresten plutselig spør om jeg vet at jeg er listet opp som en av fem blogger i min kategori. Ble litt sjokkert, bloggen min er registrert i Nordkapp, men fint at journalistene følger med i timen. Tusen takk! :D

5 kommentarer

Maiken

11.mar.2011 kl.00:43

Endelig nån fine antrekk-bilda av dæ. :-) Så kult at bladet Tromsø nevnte dæ. Æ likte at dem fikk med at du va fra Honningsvåg når dem skreiv om dæ. ;-) Synd med bordet. Hadde gleda mæ til å se det. Også glede æ mæ til å se ka det her prosjektet ditt e! :-)

Stine-Mari

11.mar.2011 kl.18:49

Fine Ina og gurimalla så langt hår du har fått! :) E det sparings på gang? Glæde mæ også til å se prosjektet når det endelig e ferdig:)

Stine

12.mar.2011 kl.03:14

Ja, hvis du e nevnt der så e det bare å fortsette blogginga i stor stil! Æ glede mæ hvertfall til fortsettelsen! :)

Hjertebarn

12.mar.2011 kl.21:50

Maiken: Ja, endelig. Lenge siden sist nå. Ja, jeg er overrasket over at de har bemerket seg dette, Honningsvåg ftw!

Ja, det var virkelig synd. Jeg er ganske så irritert! Håper bare det er her til onsdag.

Stine-Mari: Ja, det begynner å bli langt. Ikke akkurat sparing, men ikke klipping. Får se hvor lenge jeg blir å ha langt hår. Litt deilig er det, for jeg har jo savnet mitt lange hår litt. Ja, blir spennende å se resultatet :D

Stine: Ja, jeg må vel bare det. Kan ikke skuffe nå! ;)

Elen

13.mar.2011 kl.11:21

jaa, elsker genseren

Skriv en ny kommentar

hits