Jeg blir så glad!


Nye fine blomster!


Jeg måtte til slutt ta på meg en genser, men det gikk helt greit liksom.


My boy!


Hehe, bare må vise dere den deilige salten vi hadde til middag!


Disse blomstrene er så lett å holde i livet.

Jeg blir så glad når det er fint vær ute!
Jeg satt inne for å skrive på en eksamensoppgave, men jeg måtte til slutt gi tapt og gå ut å sette meg i solen. Det virket som om solen hånet meg der jeg satt inne for å skrive. Jeg tok på meg de svarteste solbrillene jeg har, så jeg kunne få gjort litt der ute. Så der satt jeg altså, i sola og prøvde å presse frem noen ord ned på papiret.


GRATULERE MED DAGEN VIKKI!
Husk, selv om du nå er atten år, så er fortsatt storesøster eldst!
<3

4 kommentarer

Mira

12.mai.2011 kl.08:49

Jeg skjønner at du gikk ut... Har sittet på jobben hver dag når det har vært fint vær ute. Må si jeg blir litt glad når det er overskyet :S -for min egen egoisme.

Juni

12.mai.2011 kl.12:30

Lesesalen fylles og tømmes etter som korsn vær det e. I går va det 20-og-nån-grader og bare halvfullt, i dag e det regn og helt fullt. Rare greier. Å lese på verandaen fungere utmerket - helt til æ sovne av kjedsomhet og varme. Like du mais?

kristinefargerik

12.mai.2011 kl.20:19

SÅåå herlige bilder, er så deilig at det er blitt skikkelig varm vår!! :D

Hjertebarn

12.mai.2011 kl.20:36

Mira: Jeg gleder meg til det blir dårlig vær - satser på at det blir dårlig vær fra i morgen og helt til onsdag ;)

Juni: Ja, det er rart det der. Det funker fint å lese ute, men å skrive eksamensoppgave på pc funker ikke like bra. Jepp, liker mais veldig godt faktisk. Det var liksom det eneste Magnus likte, så jeg ble nødt til å like det for at han skulle like alt det andre ;D Funket utmerket!

Kristine: Ja, det er så herlig! Men satser på dårlig vær helt til onsdag, for det er så kjedelig å sitte inne og se på finværet :p

Skriv en ny kommentar

hits