TirsdagensJeg hadde mest lyst å skrive Onsdagens,  men det er nok like greit at det bare er tirsdag idag.
Har på meg dongeriskjorten min idag. Den er det lenge siden jeg har brukt. Hvis jeg ikke har på ullgenser når jeg sitter på kontoret så fryser jeg bort. Derfor ble det ullgenser og dongeriskjorte idag. 

Idag er ikke dagen for meg. Ikke at det har vært en dårlig dag, men det har definitivt ikke vært en bra dag. 
Håper dere har en fin dag! 

5 kommentarer

Cecilie

06.des.2011 kl.22:29

Sv. Jeg har ikke fått de i posten enda, men vet at merket ofte er litt små på str. Håper virkelig de er normale. Jeg gamblet på min ordinære str, men sender de i retur og bestiller en str større hvis behov =) Har du ønsket deg en str større selv?

Hjertebarn

07.des.2011 kl.09:10

Cecilie: Ja, de er smale. De jeg har som er uten skinn passer akkurat, men det er for eksempel ikke plass til en såle i de. Jeg har ønsket meg 38, det er den størrelsen jeg bruker til vanlig og det er den jeg har i de andre skoene fra samme merke. Håper de har tatt hensyn til at dette er en vintersko og selv om det er fôr inni så er den ikke trangere enn vanlig. :)

Maiken

07.des.2011 kl.23:27

Den ullgenseren så digg ut! Håpe dagan framover blir bedre for dæ! Og snart e det jo jul! <3 Blir foresten superglad hver gang du oppdatere bloggen din, selv om det bare e et bilde av dongeriskjorta og ullgenseren din. :-) Klem

Juni

08.des.2011 kl.18:23

http://sjokoladekakemedglasur.blogg.no/1323359362_ill_be_in_the_sea.html

Trendsetter-Ina!

Hjertebarn

08.des.2011 kl.18:25

Maiken: Den er veldig digg! Myk og god! :)

Fint å kunne glede litt!

Juni: Iiii! I love it! :D

Skriv en ny kommentar

hits