Resten

20132013 er her, og jeg er mer enn klar for et nytt år!
La oss håpe på mange fine opplevelser i det nye året, og la oss håpe det resulterer i noen flotte blogginnlegg.

 

Olsenjakka - strikkeoppskrift

Nå har jeg strikket den samme jakka i to ulike garntyper, og de har blitt veldig fine begge to, men på grunn av at det er så stor forskjell på garnet så blir de veldig forskjellig fra hverandre.

Stor og herlig Olsenjakke

 

Den første jeg strikket var i et garn som heter Abuelita Rasta (ca. 8 nøster) og med strikkepinner på 15 mm. Garnet bestilte jeg på Pickles.no. Denne jakken ble veldig stor og deilig!

Legg opp 74 masker. For å få kant nederst på jakken strikker du rillestrikk. Jeg gjorde dette i 5 runder, men dette antallet kan du justere selv. Deretter strikker du glattstrikk i mange runder. Men begynn og avslutt hver runde med 4 masker der du strikker rett, selv om du er på runden du strikker vrang. Du må selv se hvor lang du vil ha den og strikke etter det. Mål arbeidet ditt ved å ta den under armen, og når du har ønsket lengde stopper du.

Armene kan du også justere selv om du ønsker de mindre eller større. Jeg la opp 24 masker, og strikket en lik kant nederst på ermet som på selve jakken, 5 runder med rillestrikk. Deretter strikker du glattstrikk helt til du oppnår ønsket lengde. Mål arbeidet på armen din slik at du ser hvor lang du trenger den. Du stopper når den rekker til under armhulen. Jeg strikket frem og tilbake, slik at jeg måtte sy sammen armen når jeg var ferdig med jakken, men du kan også strikke rundt på en kort rundpinne.Når armen er lang nok, fell av fire masker midt under armen (der du har økt tidligere).

Nå begynner det som kanskje er det vanskeligste. Ermene og jakken skal bli til ett. Dette gjør vi med noe som heter raglanfelling. Innkasser tusen voksenpoeng sporenstreks! 

Begynn med å ta fram pinnen med bolen, og begynn felling fra rettsiden. Strikk først 18 masker rett. Så feller du 4 masker, sett på en maskemarkør (for eksempel en tråd du har knyttet sammen til en ring), strikk inn det første ermet (husk å strikke fra retten), sett på en ny maskemarkør. Strikk 30 masker rett, fell 4 masker, sett på en maskemarkør, strikk inn det andre ermet (husk å strikke fra retten), sett på en ny maskemarkør. Strikk de siste 18 maskene rett. Strikk pinnen vrang tilbake (men husk at de fire første og siste skal være rette!)

Nå skal du begynne å felle. 

*Strikk rettstrikk mellom fellingene, og ved hver maskemarkør feller du slik:
Strikk til 3 masker gjenstår før maskemarkøren. Ta to masker løst av en og en som om du skulle strikket dem rett, sett dem så tilbake samtidig på venstre pinne og strikk dem vridd sammen. Strikk to masker rett (maskemarkøren skal være mellom disse to). Strikk to masker sammen.

Strikk vrang tilbake. Strikk en pinne rett (uten å felle), og strikk vrang tilbake.
* Gjenta fra * til * helt til du har mindre enn seks masker mellom de tetteste maskemarkørene. Da strikker du riller like mange runder som nederst på jakken. Fell løst av.
Sy deretter sammen armene og sy igjen hullet du får under armen. Fest alle tråder. Og voilà, du har en deilig Olsenjakke! 


En tynnere og nettere Olsenjakke

På denne jakken brukte jeg Skappelgarn, for det er en veldig fin kombinasjon som er lett, men veldig varm. Jeg brukte nesten 5 nøster av Tynn Alpakka og Faerytale og jeg strikket på pinnestørrelse 6,5 mm. Jeg har strikket en jakke som tilsvarer en størrelse medium (vil jeg tro). Legg opp 128 masker. For å få kant så strikker du rillestrikk i 7 runder. Deretter strikker du glattstrikk til du får ønsket lengde. Hver runde begynner og slutter med 6 masker med rettstrikk, dette for å få en kant. Mål arbeidet ditt, og når du har fått den ønskede lengden så begynner du på ermene.

Ermene er strikke litt forskjellig fra jakken strikket med Abuelita Rasta. Legg opp 35 masker. Strikk rillestrikk i åtte runder, før du begynner på glattstrikk. Når du har strikket 15 runder med glattstrikk så øker du med 1 maske på hver side, hver fjerde runde. Du øker på runden der du strikker rett. Øk til du har 53masker. Deretter strikker du til du har ønsket lengde på armen. Når armen er lang nok, fell av seks masker midt under armen (der du har økt tidligere).

Så skal ermene festes til bolen. Begynn med å ta fram pinnen med bolen, og begynn felling fra rettsiden. Strikk først 32 masker rett. Så feller du 6 masker, sett på en maskemarkør (for eksempel en tråd du har knyttet sammen til en ring), strikk inn det første ermet (husk å strikke fra retten), sett på en ny maskemarkør. Strikk 52 masker rett, fell 6 masker, sett på en maskemarkør, strikk inn det andre ermet (husk å strikke fra retten), sett på en ny maskemarkør. Strikk de siste 32 maskene rett. Strikk pinnen vrang tilbake (men husk at de seks første og siste skal være rette!)

Så skal det raglanfelles! *Strikk rettstrikk mellom fellingene, og ved hver maskemarkør feller du slik:

Strikk til 3 masker gjenstår før maskemarkøren. Ta to masker løst av en og en som om du skulle strikket dem rett, sett dem så tilbake samtidig på venstre pinne og strikk dem vridd sammen. Strikk to masker rett (maskemarkøren skal være mellom disse to). Strikk to masker sammen.
Strikk vrang tilbake. *

Gjenta fra * til * helt til du har 92 masker igjen. Gå over til rillestrikk. Fell fem masker jevnt fordelt på fire pinner, totalt 20 masker, til du har 72 masker igjen. Strikk like mange riller som nederst på jakken. Fell løst av. 
Sy sammen armene og hullet under armene. Fest trådene, og du er ferdig! Hurra! :D 


Lykke til!

Klem fra Ina og Therese

...

.Jepp, jeg er alene hjemme. I to uker! 
Shit!

.

Søte små

Supersøte og nusselig! De hadde gjort seg nå før snøen kommer.
Kjenner i alle fall ei til som kunne tenke seg slike sko...

Camilla Pihl deler ut et par sko fra Bianco på bloggen sin. Er bare å kommentere på innlegget hennes så er du med i trekningen du også! Dere uten blogg må også hive dere med, er ikke hver dag vi får sjansen til å vinne et par sko!

 

Godis for ørene

Fam Irvoll har designet en smykkekolleksjon for Arts and Crafts, en skikkelig gledesspreder av en kolleksjon. Da jeg var på jobb tidligere idag, så jeg meg nødt til å stikke innom nabobutikken for og sjekke ut smykkene. Endte opp med at jeg bare måtte ha disse øredobbene. De var jo så søte, og så morsomme at jeg følte de ville gjøre seg godt i samlingen min. Tok de på med en gang, og fikk skryt for de flere ganger!

Kakeonsdag

Kake fra Aunegården.

Den fine veska mi lyser opp en hver tilværelse!

Det er høst!Forresten, ser dere på Brothers and Sisters?
Seriøst, det er så bra! Har akkurat sett ferdig sesong 4, og herrefred og fader, noe så spennende! Har dere et like kjedelig liv som meg, så blir dere å synes det er deilig med litt action i hverdagen. Hehehe. Jeg ser for mye på tv, jeg blir helt avhengig av tvserier. Hva skal jeg gjøre nå som jeg bare kan se én episode i uken?! Livet er så kjipt. aha!

Høsten

Slik oppsummerer Caroline høsten. Det er ikke bare litt som skal henge i skapet! Nei, vi får vel finne det som passer oss best og holde oss til det. Selv ser jeg ikke meg selv i rød skinn med det første. Og kanskje ikke kjoler/skjørt i den lengden, jeg kommer til å se ut som en liten tjukking. Meeen, det er mye annet som jeg tar i mot med åpne armer.

Hvorfor er det så vanskelig å få plass til en sofa i kofferten?!

Se på disse fantastiske møblene!

Jeg  vet ikke om jeg har fortalt dere dette før, men jeg ELSKER Urban Outfitters! Jeg var tusenvis av ganger innom deres butikker da vi var på ferie. Det er så mange ting derifra jeg ikke får ut av hodet, og da spesielt møbler og nips og naps. Som den fine sofaen, eller det flotte nattbordet, eller den søte pulten som faktisk får deg ville gjøre litt skolearbeid, eller den fantastiske puffen! Alt hadde bare passet så fint hjemme hos oss!

Speilbilde

Ja, jeg er alene hjemme, og da blir det bilder i speilet! Jippijeeei!

I dag var det visninger på Nerstranda!
Alt jeg kan si er at jeg er totalt forelsket i Nina Jarebrink! Jesus, så flott klær!
Jeg sto litt dumt til under den visningen, sto rett bak fotografene, så jeg tok ikke frem mitt eget kamera, men håper det blir lagt ut noen fine bilder andre plasser slik at jeg kan vise dere de fine klærne.

Hattemoro og en fining!Vi har det morsomt på sofaen på en lørdag!

Ny og veldig elskbar hatt fra Lindex!

Elsker!

Jeg elsker når Tommy Ton er på oppdrag ute i verden for style.com, og jeg elsker generelt alle bildene han tar og poster på bloggen sin. Alle detaljene han klarer å se og få bilde av, aah, in love! Her kommer flere nydeligheter tatt av han under New York fashion week!

style.com

Party at Chanel's
Kilde

Chanel har re-åpnet sin butikk i Soho, og kan dere tenke dere hvor fantastisk den festen var? Alle de fanastiske menneskene, den fantastiske maten og drikken, den fantastiske stemningen, de fantastiske klærne, og ja, dere skjønner.

Hist og pist

Her kommer noen gode gamle og nye mobilbilder!o Fantastisk flott sofa fra Fretex, hadde jeg ikke hatt så fin sofa fra før av så skulle jeg virkelig vurdert den.
o Slik så det ut når vi lå i sengen i New York - utrolig flott utsikt! En hel (dette var bare en del av den) vegg med vinduer og fantastisk utsikt!
o Nyyyydelig skinnjakke fra Topshop, synd den var ganske så dyr. Ble litt for dyrt for meg som akkurat hadde brukt en del penger, og så virker det så bortkastet å bruke en formue på et plagg fra Topshop.
o Deilig frokost på Cafe Gitane!
o Meg på festival i San Francisco, Kings of Leon hadde en helt sykt bra konsert!
o Nye sko for høsten.
o Muffins er supert når man har en treåring på overnatting, slår alltid an!

Fineste torsdagen


Gårsdagen var en så flott dag!
Fint vær, en liten bytur, smultring, lang tur i det fri og smågodis! 

Idag er det også skikkelig fint vær, og jeg har vært skikkelig deppa over å ha vært på skolen hele dagen. Håper bare morgendagen blir bra, for da skal jeg kose meg hele dagen. 

Helga som gikk

Tok ikke så mange bilder i helgen, får skylde på at det var en så fantastisk helg og det var så mye som skjedde at jeg bare glemte det helt.

Har forresten fått ny header, hva sier dere til den? Ble det litt rart at den er så svart, og resten av bloggen er så hvit?

Døgnvill

Jepp, vi er Døgnville!
Ny vennHils på min nye venn! Han er med meg nesten hver dag, og vi er blitt veldig glad i hverandre selv om vi ikke har kjent hverandre så lenge.

Jeg synes dagene går så langsomt for tiden, tror det er for at jeg venter på noe godt. På torsdag kommer finfine venninner og den beste lillebroren, og så er det Døgnvill fra torsdag av. Blir deilig med en liten festival nå som høsten gjør sitt inntog.

Den siste kvelden

Dette var altså det jeg hadde på meg da vi inntok den siste middagen på feiren vår.
Faktisk den eneste dagen vi gikk på en smell, men vi tok den igjen med dette...Aaaah, det var en deilig ferie!

My new babyJeg trenger et fotokurs! Herregud, jeg er elendig å ta bilder. Dette er de beste bildene av skjønnheten. Var så dårlig lys da jeg tok bildene, så fargen på bildene ble ikke helt naturtro, men det i midten er ganske så likt den virkelige fargen.

Men jeeeeeesus, jeg er så glad og fornøyd. Fargen er heelt meg! Planen var jo å kjøpe den i fargen Oak, men den er det lang venteliste på, og da jeg kom inn i butikken og så denne så falt jeg pladask! Jeg har vært så glad, og de første dagene kunne jeg nesten ikke sette den fra meg, og på flyet hjem måtte den pent oppholde seg i dustbagen sin. Heheh, snakk om å være en bekymret mamma.
Materialistisk lykke er fantastisk!

Perfecto

Her kommer noen bilder fra den fantastiske ferien vår.

Los Angeles, San Francisco og New York er fantastiske byer, er helt uvirkelig at vi har vært der.

<3 Los Angels er som å være i en film, helt fantastisk og ganske merkelig. Vi bodde i Beverly Hills, og det var perfekt for oss. Det er stooore avstander, så det ble mye tid i taxi, men man får med seg ting i taxi og.

<3 San Francisco er nydelig og passe stort. Mye røyk der i gården, noe som ikke er hverdagskost for ei lita jente fra Honningsvåg. Bra shopping, og lett å komme seg rundt omkring. Gleder meg til neste gang jeg skal dit igjen.

<3 New York er jo bare min favoritt. Jeg er forelsket i byen. Alltid noe å sette øynene, tennene og pengene i.

Bobla som sprakkVi er nå tilbake i gamlelandet, og dermed er feriebobla vår sprukket! Litt trist, men det var godt å komme hjem til Norvegia og norskt brød. Det er så himla deilig å komme hjem til norsk mat. I morgen blir det kjøttkaker eller fiskeboller til middag, ikke noe mer fancy-pants, bare ekte husmannskost.

Forresten, gjett hva jeg har kjøpt meg?!

Vi sees!Nå setter vi kursen mot USA. Blir fint med en liten ferie.
Håper jeg finner tid til å oppdatere bloggen med noen bilder. Blir ikke det en realitet så lover jeg masse bilder når jeg kommer hjem. :) Kos dere hjemme i gamle gode Norge!

"Hiv av dæ trøya, du e på Magerøya"

This is the place that I call home.
Home is where the heart is.

Om få strakser forlater jeg paradis, og setter kursen mot hytta. Der skal vi kose oss maks i noen dager. Wee!

Eine kleine photoshootUnder det som for min del er sommerens siste fest her i Honningsvåg, slo vi til med en liten photoshoot i hagen. Herrefred så morsomt vi hadde det!

Nå er det bare noen få dager med jobb, så drar vi en liten tur på hytta, før vi setter kursen sørover igjen. I går klarte jeg å tråkke over noe kraftig, så de neste dagene blir sikkert kjempe festlig. Nå skal jeg på minihyttetur med jentene. Det blir kos!

Magerøya in my heart

Lørdagens tilbehør
Hu hei, hvor tiden går!


Fashiontoast.com

Utenfor husets fire vegger blåser det kraftig her opp langt mot nord. Det er lite som minner om sommer. Jeg prøver å ikke prate om vær og vind, men jeg prater faktisk nesten bare om akkurat det. Det skal bli godt med ferie. Nå er det bare to uker med jobbing, så pakker vi i bilen og kjører nedover til Tromsø igjen. Deretter er det liten tid til å pakke ut før jeg må pakke igjen. Vi setter kursen mot USA. Los Angeles, San Fransisco og New York venter på oss. Som jeg gleder meg! Det blir ikke mye tid i hver by, men vi får en smak på livet i California, og jeg får dratt tilbake til fantastiske New York.

HeldigVerdens fineste Maiken har heklet en nydelig veske til meg. Fôret i vesken er kjempe søtt, et stoff med masse hjerter på, passer meg mer enn perfekt. Lenken kommer fra en vekse hun kjøpte bare for å ta av lenken og sette den på min veske(!). Snakk om å være snill, jeg er evig takknemlig!
I love you! <3

Sølv

Det er ikke ofte smykkesamlingen min får selskap av ekte saker. Vanligvis blir tilskuddene fine juggelsaker, som gjør meg grønn når de har vært på en stund. Nå har jeg en stor ring og et flott armbånd i sølv. Fint å ha litt ordentlige saker i smykkeskrinet! Noe som jeg vet varer og som jeg kan ta med meg resten av livet. Fikk begge i bursdagsgave, og ble veldig veldig glad. Er også veldig glad jeg har denne lille hånden som kan være modell, slik at dere slipper pølsefingrene mine. Hehehe.

Herlig gjengHanneli knipset bilde av denne herlige modellgjengen. Synes alle ser helt fantastisk ut, og som hun skriver på sin blogg så er det herlig å se individuelle stiler på modeller.

Festivalliv


Fest i midnattsol!


Konkurranse på G.


Kosing!


Utsikten fra teltåpningen


Tørrfisk <3
Impulskjøp. Nye støvler til 150 kr på Coop!

Ja, der var sommerens festival over for min del. Gud så deilig. Himmelsk deilig å komme hjem etter en helg i telt, jeg er ikke helt et telt-menneske. Fikk litt hetta da det regnet i fire timer, men det gikk bra da jeg fikk tatt meg et glass vin i lavvoen. Ellers så synes jeg Marit Larsen, Kent, Dumdum Boys og N.E.R.D var digg.

Bursdagskos IIFor en helg det var! Takk for alle de fine gavene, og for hjelpen jeg fikk, og for dere alle er så herlige!

<3

Bursdagskos IBursdagsjente

I går var jeg den som ble feiret med kake og sang og spill! På lørdag festet vi, og i går har jeg koset meg i finværet. Deilig å sitte i midnattsol og drikke hvitvin når man har bursdag.Jeg er så glad for at det har vært fint vær hele dagen. Dette bildet ble tatt for nøyaktig en halv time siden. Her står lille meg i sommerkjole på verandaen mens midnattsolen skinner i bakgrunnen. Nydelig!

Må bare takke for alle fine gaver, jeg er veldig heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg! <3

Bilder kommer! :D

Busy bee
Synes dagene går i ett, får ikke gjort noen av de tingene jeg planlegger. I morgen feirer jeg bursdagen min, og det blir stas! Gleder meg! Nå må jeg hoppe i loppekassa, god natt!

Flower Power - igjen

Jeg har visst et annet innlegg som heter "Flower Power", men det er alltid mye flower power ute og går i mitt kleskap.
Her er altså min nye blazer, den er freeeesh! :)

Det er ikke mye som skal til for å gjøre meg lykkelig!

Nye klær fra Asos!

Dere skulle sett og hørt meg etterhvert som jeg prøvde klærne. Magnus mente jeg burde roe meg litt ned, heheh. Er ikke hver dag det dumper ned fine klær på en regnfull og kald junidag.

Girls night out!

Sex and the City + mange fine jenter = super morsomt!

Takk til Juni for at du var så snill å sende bildene du tok til meg slik at jeg faktisk har noe og vise frem.
Takk til Iris for at jeg var fin på håret!

BrukthandelIdag var jeg innom den pittelitte bruktbutikken vi har her (som jeg ikke visste eksisterte før i dag), og der fant jeg noe jeg har vært på jakt etter lenge. En fin liten hånd som nå koser seg sammen med noen av ringene mine.

Happy, happy, happy!

Ønskeliste

Herregud som tiden løper. Straks fyller jeg år igjen. Jeg elsker å ha bursdag, og i den anledning så er det klart at jeg har noen ønsker på lur. Kjære mamma, pappa, Magnus, Viktor og andre som alltid er så snill med meg når det er min bursdag (og ellers selvfølgelig), her kommer noen punkter som kan hjelpe dere langt på vei.

<3 Mulberry Alexa Bag (eeeeelsk, men er ikke så optimistisk at jeg tror jeg får denne så da ønsker jeg meg penger :)
<3 Kamerastativ til speilrefleksen
<3 Løpesko fra Nike
<3 En lett og nett rettetang, gjerne fra GHD
<3 Rosettjakken fra H&M Garden kolleksjonen i rødt, er fortsatt i sorg over at jeg ikke fikk tak i den
<3 Sportsarmbånd for Iphone


Kilde
Den er jo helt perfekt! Sjekk alt jeg kan få plass til!

Sa jeg at jeg ønsker meg penger? For jeg har så inderlig lyst på Alexaen, og det hjelper fint på å få penger da! :D

It's good to be back!
Bilder fra Michelle.

Gud, det er så herlig å være tilbake i Honningsvåg. Selv om jeg begynner 08.30 på jobb, så er det ikke så grusomt å stå opp tidlig, i alle fall ikke ennå. Nå er vi i gang med øving til konsert, jeg skal være med på jubileumskonsert for koret jeg sang i den gang jeg bodde i Honningsvåg. Det kommer til å bli veldig bra, gleder meg!

Glad, gladere, gladest!

Her er jeg på tur for å feire at bacheloren er (forhåpentligvis) i boks. Trøtt, men veldig glad, og veldig klar for en liten fest! Jeg er så glad! Jeg er ferdig! Juhu!

My boyFin!
Er ikke ofte jeg får han til å stå framfor kameraet, men denne gangen måtte han bare. Så fin, og så fin i tøyet! <3

Sex and the CityIdag tok jeg en Maren. <3

Da har jeg endelig fått sett den nye Sex and the City-filmen. Som blodfan så ble jeg ikke akkurat skuffa, men regner med jo flere ganger jeg ser den, jo mer vil jeg elske den. Var deilig å endelig kunne dele nye minutter sammen med mine kjære vennninner. Hihihi.

Må ha


Style by Kling

Jeg vil virkelig ha et slikt belte!

Nå er det akkurat en uke til sommerferie! Nesten litt uutholdelig, men det må bare gå.
Jeg er for tiden veldig opptatt av hva jeg (og andre ;) skal belønne meg med. Blir det veske, blir det frisørtime før jeg setter kursen nordover, blir det genser, blir det solbriller eller blir det kamerastativ!? Mange ønsker, heldigvis har jeg bursdag snart :D

Mamma, pappa, Viktor og Magnus, ønskeliste kommer straks!

Tett påDe to første bildene er fra Jak and Jil, og det siste er fra StockholmStreetStyle

Her er jegNydelige Nordkapp!
Dette bildet tok jeg sommeren 2008, på en flott kveld på Nordkapp. Har ikke med meg det store kameraet mitt oppover denne gang, og de fine solskinnsbildene jeg tok med lillekameraet får jeg ikke lagt inn på pcen, fordi jeg trenger en spesial kabel, og den ligger selvfølgelig i Tromsø. De to dagene jeg har vært her har det vært solskinn og deilige temperaturer, ikke morsomt å skulle jobbe når det er så fint vær.

Tjuesyvendemaitotusenogti

I midten av april kjøpte jeg denne fantastiske blazeren, og i dag fikk den sin debut!

Hehe, ganske så likt som tirsdagen, men for å unnskylde meg så måtte jeg bare hive på meg noe da vi skulle shoppe litt - ikke klær og andre fine ting, men mat. Kjedelig, med nødvendig.

I morgen reiser jeg hjem en liten tur for å sprengjobbe i helgen. Masse jobb og lite kos, men det er jo alltid fint å være hjemme uansett.

TjuefjerdemaitotusenogtiIkke så veldig lurt å ta bilder mot solen. Men da jeg så hvor flekket det ble så var jeg gått inn og satt godt i sofaen.Finito

Da har vi endelig fått alt på plass i garderobeskapet. Det er helt herlig!
Her ser dere midten av garderobeskapet:

Skyvedørsgarderoben vår på soverommet består av tre dører, og bak disse er det 20 kurver, og masse hyller. Endelig fikk jeg samlet alle mine klær på en plass, så nå kan Magnus og ytterklærne/ytterskoene kose seg alene i det andre garderobeskapet. Det eneste som jeg må klage litt på er at jeg ikke har noe plass til å utvide kjolesamling min. Jaja, jeg får vel ta et hint!

Factory Story

Jeg drømmer meg bort fra eksamenslesing, og lever meg inn i Andy Warhol og Edie Sedgwicks verden, her gjennom Karl Lagerfelds øyne. Edie Sedwick tolkes her av Karls nydelige muse, Vanessa Paradis.

Dere kan se hele bildeserien her.

SyttendemaitotusenogtiHer er jeg tilbake i konfirmasjonsmodus. Hehehe.

Jeg er så forelska i Norges nasjonaldag. Det er ikke mange dager som er mer kos enn denne.
Jeg har hatt en fantastisk dag, og er ikke helt klar for hverdagen igjen.

24 grader i skyggen

Når det er så varmt så tilbringes dagene her, og slik:Nå gleder jeg meg til i morgen!

Midlertidig

Etter eksamen i går var det rett i vasking. Midt i vaskinga kom jeg på at på tirsdag blir det triste kleskapet mitt byttet ut med en hel vegg med skyvedørsgarderobe, og derfor måtte det nedmonteres og klærne måtte få seg en midlertidig plass. Kjolene fikk plass på et stativ, men de resterende ble lagt i bokhyller, i andre skap, i kurver og på boden. Får litt panikk når jeg ser på hvordan buksene og toppene ligger, men det får gå til tirsdag.Er deilig å kunne se kjolene på denne måten, men regner med jeg kommer til å trives ennå bedre med skyvedørsgarderobe. Håper jeg kan kjøpe like kleshengere for alle klærne snart, for det er jo så fint! Håper også det er nok plass i skyvedørsgarderoben til at jeg slipper å ha flere plagg på hver kleshenger. Krysser fingrene!

Livet er herlig ...


Frida FahrmanHar du vært innom bloggen til Frida Fahrman? Hvis ikke så må du ta turen innom! Hun blogger mest om mote, men også om hverdagslivet, sminke og skjønnhet, og alt som faller henne inn. Hun er ei flott jente, med fantastisk utstråling!
Bildene over er i alle fall en kollasj av bilder som hun har satt samme fra april. Frister det ikke med et besøk på bloggen hennes nå?

Her kommer du rett til bloggen hennes
.

Et hjertebarn i sitt essEt hjertebarn i sitt ess, nå tenker du vel på denne lille bildeserien som ble tatt i går. Neeeida, jeg mener selvfølgelig hjertetoppen og hjertesolbrillene jeg hadde på meg i går. Jeg synes egentlig det er ganske så kleint (japp, kleint!) å ta antrekkbilder av meg selv, jeg ser rar ut på stort sett alle. Men dette er jo en slik type blogg, og da må jeg bare holde inn magen og fortsette. :D

MoiKjøpe en kjole fra Charlotte Thorstvedts kolleksjon. Har lenge vært på jakt etter en svart kjole, som ikke er stram og som har lange armer, og hun hadde selvfølgelig tenkt på meg da hun designet denne.
Trives veldig godt i den, men kunne vel ha vært litt bedre stoff.

Live, laugh, love!

Åj, plutselig var det gått maaange dager siden sist jeg blogget!
Hadde planer om en festlig helg, og det ble det virkelig! Min fantastiske helg begynte kl. 1900 på fredag da verdens fineste Maren ringte meg for å høre om jeg hadde vin klar. Jeg hadde jo det, og hun spurte hvilken etasje jeg bodde i. Da gikk det nesten opp for meg at hun var utenfor, og hadde lurt alle sammen og var kommet opp fra Oslo bare for å ha det morsomt. Love!
Vi startet festen på fredag, og fortsatte på lørdag. Herregud så morsomt vi har hatt det. Laugh!
Det er ikke mye som er bedre enn venner som kommer fra alle kanter av Norge (og Sverige) bare for å ha det kos. Det er det som er livet!


Elskabare Maren og Anneli.


Livets glade gutter i aksjon, her tar Steve i en håndball for første gang.


For disse guttene går solen aldri ned.


Stemningsbilde fra tribunen.


Trenerene.


Fiin! Michelle og Susanne.


Vertinna selv.


Festglade gutter.

Skulle ønske det var helg etter helga.

Late afternoon

Har dere sett på maken for ei flott jente?! Jeg eeelsker bloggen hennes, tonnevis av inspirasjon for oss som lever i kalde vinter-Norge, og ikke er i (det jeg tror er) fantastiske San Fransisco!

Hopp innom bloggen hennes her!

Heei, nå er det bare noen timer igjen på skolen så er HELG! Gleder meg fryktelig. Blir så fun fun fun med festing, håndball og venner!

Grip dagen!

Husk det alle sammen, man vet aldri hva som venter når solen står opp!

Nå som fokuset mitt burde ligge på skolearbeid, så klarer jeg ikke slutte å tenke på andre ting. Jeg får lyst til å planlegge hele livet mitt, og aller mest vil jeg få på plass sommerferien. Etter masse jobbing og slit er det tid for en liten ferie. I år er drømmen en tur sammen med babyen min. Han vil til New York, noe som jeg ikke protesterer på, og vi har veldig lyst til å ta turen innom Los Angeles når vi først er i statene. Noen som har vært i Los Angeles? Hvor mange dager trenger vi til rådighet der?

Aaah, drømmer meg tilbake til New York. Det var tider!Fashionista

Har akkurat lakket neglene i fargen Fashionista som er en neglelakk fra H&M. Fikk en ny ring hos mamma, den fine turkise. Loove it!

Rumis vårgarderobeBildene er hentet fra den fantastiske bloggen Fashiontoast.com.

Dette er noen smakebiter på Rumis vårgarderobe. Den ser ganske smashing ut hvis du spør meg.
Når jeg ser hånden med ringene, så minner det meg på at jeg har alt for mange ringer på mitt smykketre, og at jeg trenger en annen løsning for oppbevaring av ringer.
De svarte skoene er ganske så flotte, og det sier jeg selv om slike hæler ikke er min favoritt.

Og oppstilling på disse bildene, aah, fantastisk!

Heeei!

Siden søndagen snart er over ville jeg bare vise dere (og friste dere med) de fantastiske kanelbollene vi har hygget oss med i ettermiddag.

Jeg eeeelsker kanelboller. Beste bakverket i verden!

Huff, det er bra trist at helga allerede er over. Har ikke lyst å stå tidlig opp i morgen, jeg er virkelig et B-menneske. Skulle ønske verden ikke begynte dagen før klokken 10 - tidligst.

Flower power

'

Sa jeg at jeg likte den nye tightsen min?

Idag fikk jeg lønn så idag har jeg belønnet meg selv med noe nytt. Satser på å vise dere i morgen! :D
Jippijeeeei, det er godt å kunne belønne seg selv for god innsats!

Helgas yndling

Kanskje ikke verdens mest flatterende tights, men veldig deilig. I tillegg blir jeg glad av å se på den.

Søndager er slike fine dager. Har vært ute i frisk luft, spist pizza til middag, og vafler med nylaget bringebærsyltetøy til kvelds. Får det ikke bedre enn det.
Vil også anbefale alle å se Alt for Norge på TVNorge. Herregud som jeg flirte. Amerikanere, de er noe for seg selv.

GledingsSom jeg gleder meg til juni. Jeg gleder meg til å kunne benke meg ned i kinostolen med sommerfugler i magen. Jeg gleder meg til å se mine gode venninner igjen. Jeg gleder meg til gledelige, og ikke så gledelige, tårer.
Sex and the City 2 - Just gotta love it!

4. juni, det er ikke så lenge til. Heldigvis!

tredjeapriltotusenogtiKjole fra Zara. Synes printet er ganske så flott.

Påskestemning


Ahh, det gjorde seg virkelig med påskeferie.

<3

TilbakeJeg er tilbake fra hytta, påskesola, påskegodis, påskemat, påskefjellet, påskestemning og påskevin.
I tillegg har jeg fått ny lue. Fin, fin og atter fin!

I dag er siste dagen her på verdens vakreste ø, i morgen kjører vi sørover igjen. Litt blandede følelser for akkurat det.

NamNydeligheter fra Givenchy. Bildet fant jeg selvfølgelig på jakandjil.com. Tror kanskje jeg må pynte opp mine hæler. Hvor kan jeg finne noe jeg kan pynte de med?

I morgen bærer det innover på hytta. Gleder meg til påskesol (forhåpentligvis), skigåing, god mat, lesing, kos og vin. Har vært noen koselige dager her hjemme, men påske betyr hytta, og det skal bli deilig.

Mainnfolk! (må sies med finnmarksdialekt)

Flotte menn! Det er bra fantastisk med menn som kan kle seg!

Bildene er fra StockholmStreetStyle.

Yesterday

Hei!
Nå starter vi straks hjemover. Mange timer i bil, men det blir vel bare koselig! Satser på nydelig vær hele veien nordover. Neste gang vi sees så er jeg hjemme. I verdens nydeligste Honningsvåg og sammen med de herligste menneskene! <3

                                                                  bloglovin

Dagens megLitt webkamerabilder i dag. Dette er meg mellom middag og jobb. Trøtt, og vil helst ligge på sofaen, men penger må man ha!

Det er grusomt å vente på noe som bare er kos og flott, men i morgen er forhåpentligvis siste dag på skolen før påskeferien slår inn. Wiii!

Litt mer Tommy Ton for Style.com
Komplimenter

Er det ikke fantastisk hvor lite oppmerksomhet vi gir hverandre?  Noen ganger kan det gå flere dager uten at vi får komplimenter eller gir komplimenter. Vi møter fantastiske personer hver dag, men glemmer å fortelle dem hvor fantastisk de er, eller ser ut. Er det ikke trist at når vi en gang får komplimenter så blir vi så overrasket at det sitter i deg hele dagen. Du ble overrakt et par fine ord og glemmer de ikke på en god stund, bare for at du ikke er vant til det. Det lille komplimentet gjør at dagen blir bedre.

Idag fikk jeg et kompliment som kommer til å bli husket. Jeg holdt fram en genser til en kunde som hadde to barn, da jeg fikk komplimentet som gjorde dagen min! Gutten, på rundt ti år, sa "for en fin ring du har!". Jeg gikk nesten i sjokktilstand, og svarte takk og at jeg var overrakset over at han hadde lagt merke til det. At den lille gutten skulle legge merke til det, og at han fortalte meg om det, er ikke bare det helt utrolig?!

Jeg er uansett ganske heldig, for jeg får ganske ofte komplimenter på jobb, og spesielt for ringene mine. Grunnen til det er nok at jobbgenseren min ikke tar så mye oppmerksomhet, og at tilbehør kommer ganske godt frem. Selv tror jeg at jeg husker hvert eneste komplement jeg har fått fra kunder. Jeg tror grunnen til det er at det kommer fra fremmede. At en fremmed bruker noen sekunder på å fortelle meg at noe med meg er fint, er fantastisk!Det var altså ikke kjæresten, venner eller andre bekjente som gjorde dagen min bedre. Nei, det var en fremmed gutt! Takk til han!

Fra nå av skal jeg bli flinkere å gi komplimenter, jeg skal ikke bare tenke at noe er fint og flott, jeg skal fortelle personene det gjelder også. Det burde du gjør og!

Oppdatert

Photobucket

Nå har jeg oppdatert headeren med bildene som svirrer ovenfor. Denne gangen har jeg valgt å ikke skrive hjertebarn.blogg.no i headeren, hva tenker dere om det?

Kjærlighet

Avslutter en deeeeilig søndag med bilder av Iselin Steiro og ektemannen.Jeg ble så glad da jeg kom over disse bildene på FashionGoneRogue, for de er så nydelige! Ble helt sjarmert da jeg så de i ELLE! Det er så utrolig flott å se kjærlighet på bilder.

Nå skal jeg være kjærest. <3

Ny favoritt

Denne skjorten kjøpte jeg på Zara da jeg var i Oslo, og den er virkelig blitt en favoritt. Jeg er ikke spesielt glad i skjorter, fordi det rett og slett ikke er helt meg, og jeg har aldri fått det til å funke slik at skjorter passer min stil. Denne derimot, er lett og myk, og har nydelig farge! Jeg er blitt kjempe glad i den!

Jeg vil også benytte anledningen til å skryte litt av meg selv, siden ingen andre gjør det. Hehehe. Jeg har vært på skolen alle dagene denne uken, OG jeg skal på skolen i morgen (vi snakker fredag) klokken ni. OhmyGod! Skulle nesten tro eksamensstresset hadde tatt meg, men så galt er det ikke.

FabJeg er vanligvis ikke så begistret for slike bukser, men synes jenta på bildet ser helt fab ut i de. Hun ser helt fantastisk ut. Se på det håret! Savner mitt lange hår.

Trodde jeg viste hvor jeg hadde disse bildene fra, men det hadde jeg ikke. Hvis noen kommer på hvor jeg har lagret disse bildene fra, så si gjerne i fra, for da vil jeg gjerne videreformidle det til alle andre.

A little bit

Lørdagen var GØY! Storkoste meg helt til jeg sovnet på verdens fineste sofa mens guttene herjet rundt meg.

I dag står vasking på programmet, og jeg tenker jeg skal vise dere noe koselig som jeg kjøpte til leiligheten på fredag.

What is Reality Anyway?Opphengt i hjertesolbriller? Nope.

Hvis dere er glad i inspirerende, kule og morsomme bilder, så må dere besøke bloggen til jenta på bildenene ovenfor.
whatisrealityanyway.com
Hun er utrolig kul. Enkelt og greit.

Idag har jeg være på besøk og fått servert kyllingwraps, det er ingenting som er så godt som mat som andre har laget og jeg får servert. Bortsett fra at mine kollokviejenter tar livet av meg med å piske meg på skolen før hanen galer, så har jeg hatt en fin dag. Den ble toppet av at Californication er tilbake på tv, love it!

Freezing frames for Style.com

Tommy Ton har igjen tatt frem kameraet for Style.com. Han vil være/har vært tilstede under moteukene i New York, Paris, Milano og London.

Edit: Hvis dere trykker dere inn på linken daglig, så vil dere se at siden oppdateres med flere godbiter.

En dag hjemme i Honningsvåg

Det er viktig å være forberedtDen siste uken har jeg gått til innkjøp av tre par solbriller. Et par som har litt 70-talls-feeling over seg, et par ganske streite, men fine og sist, men ikke minst, disse hjertesolbrillene! Aah, jeg elsker de allerede. Jeg kan bare tenke meg hvor mye de vil bli brukt. De er veldig lyse i glassene, noe som betyr at jeg kan bruke de på de (mange) dagene uten sol/med bare litt sol. It will be nice!

I morgen drar vi nordover. Skal bli godt å komme hjem, selv om familien min har emigrert inn på hytta denne ene helgen vi kommer hjem. Jeg skal vel klare å kose meg med svigerfamilien, lille Emma Charlotte og søte venner.

RÅSA

Jepp, jeg er back in buisness!
Jeg har hatt en fantastisk langhelg, og møtt MASSE flotte og fine jenter. Jeg kan ramse opp i fleng; Maren, Silje, Marit, Anveig, Eivor, Maiken, Stine og Lise. Jeg har hatt det så deilig; masse shopping, nydelig mat, god vin, epletinies og hotell. Det er bare fantastisk å ha så flotte venner!

Det jeg skulle fortelle dere akkurat nå var at den nye sofaen vår er flyttet inn.

Jeg er ingen interiørblogger, så bildene er ikke helt proffe. Fargen er litt annerledes, men kunne ikke ta med blits, og det begynner å mørkne på her nord. Den er i alle fall rosa, og den er nydelig. Den lyser opp leiligheten, og skaper skikkelig god stemning her i huset.

Jeg har kjøpt masse fint i Oslo, så det kommer vel en del bilder fra det litt senere.

Gammelt nytt

Fortsatt helt opphengt i slike fletter. Liker det meste med dette bildet. Iselin Steiro er vakker!


Har ikke kilden, og vet ikke hvem som har tatt bildet. :/

Jeg gjør ikke så mye i disse dager. Har vært mye på jobb, og resten av dagen går til å glede seg til Osloturen nå på torsdag. Bortsett fra det har jeg vanskelig med å sove. Er kjempetrøtt, men tankene vandrer og jeg klarer ikke falle til ro.

NyttTo par hjerteøredobber.

Eva Herzigova by Vincent Peters


Kilde

Kan vel ikke si så mye annet enn; vakkert!
Liker trusa. :)

When I was younger

<3 Hadde jeg masse hår, og dermed kunne mamma fikse lille My sveis på meg.<3 Var jeg i lokalavisa som klovn.<3 Kom jeg i lokalavisa for at jeg var så flink å gå på ski - her på Nordkapp.<3 Leste jeg bok for min lille Anneli.<3 Var jeg søt i syden sammen med Anneli.<3 Hadde jeg laaangt hår.

Read my lips

Naturlig, med litt lipsyl på. Kunne ikke gått en dag uten.Rød leppstift er ikke bare for den eldre garde, jeg elsker rødt.Når jeg skal på fest går det som regel i Chanel. Min rosa leppesift fra Chanel.Hva skal jeg med veske fra Chanel når jeg har leppestift?
Idag skal leppestiftene til pers igjen, for i dag er det fest for hele Nerstranda Senter. Gleder meg!

Jeg <3 hjerter!
Heheh, ser dere at vi har vasket klær og hengt laken opp på tørk over døra.

I dag har konferansen Håp i havet pågått ved Norges Fiskerihøgskole, og den har jeg deltatt på. Dette var antrekket under middagen og festen nå i kveld. Grunnet manglende festhumør vandret jeg hjemover litt over tolv, og da jeg kom utenfor vinduene på en uteplass her i Tromsø falt jeg så tung jeg var på siden - opp på albuen. Jeg slo meg så hardt at jeg trodde jeg skulle begynne å grine! Før jeg klarte å komme meg på bena, så måtte jeg sitte noen sekunder på rompa og fordøye det hele. På disse sekundene rakk jeg å få med meg hvem som hadde bevitnet mitt lille fall, og det var overraskende mange. Grusomt flaut, og jeg var helt alene. Jeg måtte ringe min kjære og be han komme så fort han kunne, for jeg klarte ikke gå, og med en gang jeg kom inn i bilen så rant det noen jegsynessåsyndpåmegselvtårer nedover kinnet mitt.

Nå er armen min så stiv at jeg nesten, bare nesten, ikke kan skrive på pcen. Nå er det tid for å køye! Nattis!

Glitter og stas

Ingen hemmelighet at jeg er glad i det meste som glitrer!

Så utrolig snyggt!

Bildene er hentet fra bloggen Columbine Smille. Hun jobber sammen med Elin Kling, og har selv en blogg som er verdt å følge!

De tre første bildenen er hentet fra bloggen hennes, og det siste er hentet fra StockholmStreetStyle.feber.se.

Fredagens antrekk

Klar for lunsj i byen.Klar for fest!Det er alltid like morsomt å bli tatt bilde av. Hohoho.
Må ha på meg langermet og god bukse nå i disse kalde tider. Det har vært sykt kaldt her i Tromsø de siste dagene, og da vi skulle ut på fredag og jeg tok på meg blondekjolen, så måtte jeg ha genser over (!) og bukse på.
Har dere forresten merket at jeg har på meg denne buksen hver gang jeg viser bilder av meg selv på bloggen?
En kan vel si at det har blitt en favoritt.Nå skal vi på kino å kose oss! :D

All I want today

Jeg vil ha denne blomsterjakken fra HM som Carolina Engman, jenta bak bloggen FashionSquad har på seg. Noen som har sett denne i butikkene? Håper bare ikke den er fra HM Trend, men det er vel mest sannsynlig for mye å håpe på.

I går var jeg på Zumba. Utrolig gøy! Vrikket på rumpen som om jeg skulle vært en innfødd fra Sør-Amerika, og stegene jeg tok, eller rettere sagt prøvde meg på, gikk raskere enn toget. Utrolig god trening, så det anbefales virkelig. Det er ganske dyrt å trene Zumba, så kanskje jeg må investere i en slik video de driver og reklamerer for på FEM (eller var det TV3) på dagtid?!

Best kledde 2009

Nei, nå skal dere ikke tro at jeg har sittet å vurdert de såkalte kjendisene opp og ned, det har nok de ansatte i det norske ELLE tatt seg av. Nedenfor finner dere deres topp fem. Enjoy!

1. Diane Krüger


2. Erin Wasson3. Mary Kate Olsen4. Rihanna5. Alexa Chung


Jeg tror ikke min topp fem liste hadde vært lik, men jeg klager absolutt ikke på denne. Hva tenker dere?

I mangel på...

... bilde av mitt nyeste smykke, så får vi nøye oss med søstrene Olsen.I forrige uke tok jeg litt av på olsensanonymous.blogspot.com og dermed har jeg masse bilde av disse to herlighetene på lager.
Kos dere med denne nye dosen av søstrene. Nå er det natt!

En ny liten muffin er kommet til verdenVi feiret den lille prinsessa til Kari Anne og Thomas med muffins! Må bare gratulere dem ennå en gang, GRATTIS! Det er helt utrolig hvor gira en blir av en liten nydelig verdensborger. <3

Jeg har også limt inn bildene jeg klipte ut av diverse magasiner for snart ett år siden. Alt tar tid. Masse tid.
Nå må jeg bare begynne på den haugen av magasiner som har hopet seg opp siden den gang.
Rosa? Neei, det er nok ikke yndlingsfargen min.
hits