Hverdag

Gleder

Til Juni

Er bare innom for å si at jeg er i Oslo!
Wuhu!
Herlig med sol og sommer noen dager.

One day in my life

Onsdag 23. mai våknet jeg og tenkte at dette kom til å bli en fin dag. Så gikk det to sekund før jeg kom på at jeg ennå var litt syk og at før jeg tok fatt på dagens gjøremål måtte nesen snytes. 

Dagens viktigste måltid er som alle vet, frokost. Når man er syk er dette en fryktelig viktig del av frokosten. To paracet og en c-vitamin i form av en brusetabelett. For å ikke sende ut feile signaler vil jeg bare påpeke at jeg også spiste ordentlig mat til frokost. Det ble en Fiberrik med Philadelphia-ost og et glass eplejuice med spirulina. Videre var jeg veldig giret på å ikke være like syk som dagen før, da jeg holdt på å stryke med på sofaen. Jeg bestemte meg for at en joggetur i det fine været var det eneste som var aktuelt. 

Selv om jeg ikke var den sykeste i verden, så var ikke akkurat jogging det jeg burde ha bedrevet tiden min med. Etter en halv kilometer med jogging fant jeg ut at kroppen faktisk var litt syk. Dette ble faktisk veldig vanskelig å ignorere, både for meg og alle andre som var ute på tur. Dette er historien om joggeturen som ble en spasertur, og der jeg måtte ta en pause halvveis i turen. 

Når jeg først var ute og spaserte så benyttet jeg anledningen til å ta et bilde i et vindu av en nedlagt butikk. Dette er noe jeg alltid har ønsket å gjøre, men jeg har alltid vært joggende og det har føltes litt feil å stoppe opp bare for og ta bilde av meg selv. Jeg trodde dette var det perfekte Instagram-bildet. Jeg tok feil.

Så hoppet jeg i dusjen og bare tok noe på meg i farta. Jeg ser av dette antrekksbilde at det kan se ut som jeg faktisk tenkte nøye i gjennom hva dagens antrekk skulle bli, men den gang ei. Aldri har det vel gått så kort tid før jeg har funnet ut hva jeg skulle dekke kroppen min med. Og som jeg så fint forklarte alle på min vei, jeg følte for å pynte meg på grunn av at jeg ikke hadde spesielt lyst til og sminke meg. Så lurte jeg kjæresten til å ta antrekksbilder av meg i veldig offentlighet. Han døde litt, og jeg var superfornøyd. I dette øyeblikket sa jeg "it´s a wrap!!". 

Nei, nå lyver jeg. Jeg sa "nu holdt det, det blei sikkert bra!". 

Grunnen til at jeg faktisk forlot hjemmet denne dagen (for det er ikke en selvfølge i mitt nåværende liv) er denne fine kofferten. Min gamle var ødelagt og heldigvis var ikke garantien gått ut. Det er DRIT KJIPT å bruke penger på en koffert. Jeg valgte denne, fordi den var så rosa. Det kom vel ikke som et sjokk på noen, kan jeg tenke meg. 

Etter den lille byturen var jeg så sulten at jeg holdt på å dø. Eneste løsningen på problemet var at noen måtte lage maten for meg. Eurospar var et godt alternativ, og dermed ble gårsdagens middag fra Eurospar. 
Btw, jeg kokte egget selv. 

Etter middag solte jeg meg litt. Jeg tok bilde av det og, men jeg bestemte meg for at dere skulle slippe å se det. Noen ganger føler jeg liksom at det blir så mye meg på denne bloggen..
Her er i alle fall bilde av dagens kos. Costume og frukt fra Eurospar. Den følelsen!

Dette er blomstene jeg plukket på min lille spasertur. Det er utrolig hvor mye jeg faktisk får gjort på en liten tur i motsetning til når jeg jogger i heidundrende sneglefart.

Så ble jeg så rastløs. Jeg klarte bare ikke være innenfor leilighetens fire vegger. Jeg måtte ut. 
Så jeg gikk meg en tur, og endte opp hos en venninne (jeg endte vel ikke egentlig opp, det var dit jeg skulle). Der fikk jeg vin og etter kort tid var jeg blitt veldig fin!

Så ble jeg hentet, fordi nå var det kveld og det var på tide å avslutte dagen. Så da kjørte vi over brua og hjem. 
Når jeg kom hjem spiste jeg to brødskiver med skinke, og en del skjeer med nugatti. Dette glemte jeg å ta bilde av, men jeg tenker at det kanskje var like greit. 
Og så var onsdagen plutselig over.  

Så var det påan igjen

Så var påsken over. Ferien ble altfor kort for min del, skulle ønske det ble flere dager på hytta enn det faktisk ble. 
Masteroppgaven venter på meg, og jeg er absolutt ikke klar for hverdagen igjen. Men jeg må vel...

LunsjtidTidenes lunsj!
I love it! 

Min lørdagSunkost og Lucky Duck

Det er ikke alltid bra å jobbe og tjene penger, i alle fall ikke hvis du jobber på Sunkost/Lucky Duck. Alltid noe nytt som må kjøpes og prøves. Dette er i alle fall mine absolutte favoritter fra jobb, i alle fall denne uken. 

Hjertehjerte

If tomorrow is judgement day
And I´m standing on the front line
And the Lord asks me what I did with my life
I will say I spent it with you.

 

PostkortDet er ikke mye som er så koselig og sjarmerende som et postkort i postboksen. 

Nå er det jul igjen!

Kjære venner, bloggvenner, familie, fans, fiender, skeptikere og alle dere andre som titter innom bloggen min. God jul! Snart kan jeg jo også si godt nyttår!
Håper at det er bra med dere alle! 

Bloggen blir ikke oppdatert ofte, spesielt nå som jeg er hjemme på juleferie. Jeg koser meg maks, satser på at jeg legger på meg mange kilo nå som jeg fråtser i god mat og drikke. Jeg satser også på at jeg danser bort julekiloene på de mange julefestene.
Kanskje blogges vi i det nye året, eller kanskje ikke. Vi får se hva det nye året bringer.

Xoxo, klemklem, susssuss, lots of love, og hele pakka! 

Dagen derpå

I går var dagen etter julebordet. Slike dager er de eneste dagene en burger gjør seg, og jeg putter ikke hvilken som helst burger i munnen. Den må være hjemmelaget. I går hadde vi en fin liten tid på De fire roser før vi satte kursen mot kinosalen. Og små gleder er ofte de største, slik som den fine fisken som duppet i kakaoen min.
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Heia Jacob! 

Nå er det tid for den siste Harry Potter-filmen. Grugleder meg!
 

Pssst. I morgen må dere titte innom bloggen på ny, for i morgen venter et hjemmekoselig blogginnlegg.  

ObligatoriskNå sitter jeg med verdens kjedeligste semesteroppgave. Metode er noe DRIT! Når man har det så kjedelig er Photo Booth og dens mange effekter veldig spennende. Denne funksjonen er vel obligatorisk for bloggere? Har gledet meg ihjel til jeg kunne ta slike bilder. Med min Mac så er livet endelig komplett. 
Og btw, er det ikke deilig at det endelig er blitt vinter? Sett bort i fra at det er blitt veldig kaldt, så er det i alle fall snø utenfor døren. Med vinteren kommer mandarinene, eller klementinene om du vil. Jeg har spist fem, eller var det seks bare nå i ettermiddag. 

Nytt hjertebarn

Eplehuset-ansatt: "Gratulerer med din nye Mac!".
Meg: "Tusen takk skal du ha!" :D :D D. Jippi! 
I love you forever!

<3 

Girls will be girls!

I går var den store dagen. I går var dagen vi har jobbet mot i flere måneder, og for en dag det ble.
Kvinnemiddagen Tromsø ble en stor suksess, og som en del av styret i Start UiT er jeg så stolt over det alle i Start UiT har fått til. Det er en god følelse å sette seg ned i finkjolen og bare kose seg gjennom en hel kveld som var planlagt i lang tid. Jeg elsker å høre inspirerende foredrag, spise god mat, høre god musikk, danse og le.

Det må være lov å si at vi er en dyktig gjeng!
Kvinnemiddagen hadde et flott samarbeid med Kreftforeningen, og et resultat av det var at alle jentene tok en liten dans rett etter middag. Dansen heter Pink Power Dance, og jentene (og rektor ved UiT) var ikke redde for å hive seg ut i noe de ikke hadde prøvd før. Sjekk ut dansen her og hiv deg med å dans for Rosa Sløyfe-aksjonen som pågår nå!

Medlidenhet, takk!

Så synes jeg kanskje i overkant synd på meg selv, men jeg kan ikke unngå det. Jeg er ikke begeistret for å trekke visdomstenner, og idag har jeg kvittet meg med en i all hast.
Grunnen til at jeg har overlevd dagen er Mad Men, rislunsj og nugatti med skje. Blomstene på bildet er bare for å skape litt ekstra stemning på bildet.

NYC

Livet i New York er herlig!

Bursdag!På mandag hadde jeg bursdag, og i helga feiret vi så det suste!
Elsker å ha bursdag!

I love to ride my bicycle
Plutselig

Plutselig dro jeg til Alcudia for en liten uke med sol og varme. Og regn. Og lyn. Og torden.
Plutselig sto mamma og jeg der som en overraskelse.
Pluselig er det tirsdag og jeg har min siste eksamen.
Plutselig er det ferie fra studiene.
Plutselig kommer det bilder fra min lille ferie i varmere strøk.

Sommer kommer

Idag har et vært et lite hint av sommer her nord! Jeg tok lesestoffet mitt ut i sola, jeg tok meg en liten sovepause i sola, og vi spiste ute i sola. Det har vært en deilig dag!

Søtsaka

 

Idag har jeg vært en liten tur på Nerstranda, og siden jeg er litt syk så måtte jeg kjøpe klubbe i trøstegave til meg selv. Alt blir liksom litt bedre med litt søtsaker innabords.

VaskedagNå har jeg en liten pause fra vaskinga. Jeg vasker og skrubber, samtidig som jeg synger høyt og danser litt. I kveld kommer flotte Maren på besøk, og som jeg gleder meg! Blir morsomt å feste alle som kommer tilreisende. Iiii!
Tenkte jeg skulle vise dere noe fint og flott litt senere i dag, hvis jeg får tatt noen fine bilder. Stay tuned!

Hjertebarn hjerte Lanvin hjerte H&MJippijeeei!

Selvtillitsboost!

Idag tenkte jeg at jeg skulle ta dere med meg på jobb. Jeg har jo akkurat begynt på Sunkost på Nerstranda. Jeg stortrives der, og jeg føler at jeg er tatt godt i mot av alle, og la meg illustrere det med noen eksempler:

På tirsdag hadde jeg min tredje tirsdags-vakt, for tirsdag er liksom min dag der. Rett før jeg skulle stenge kom en vekter inn for n'te gang den dagen.
Vekter: Ja, korr det går her?
Meg: Nei, det går nu som sist du va innom. Bare bra!
Vekter: Så det e ikke nåkka æ kan gjøre for dæ?
Meg: Nei, det e det nu egentlig ikke.
Vekter: Okei, den e grei. Da kommer æ inn neste tirsdag for å se om æ kan hjelpe dæ med nåkka da.
Meg: Heheheheh (veldig utilpass latter!)
-- Jadda! Takk for omtanken, kjære du!

Idag (fredag) hadde jeg en mannlig kunde innom. Han spør om en del ting, og jeg prøver å hjelpe han så godt jeg kan. Da han skal betale skjer dette:
Mannlig kunde: Åååh, koffer e det sånn?!
Meg: Hæ, ka du tenke på?
Mannlig kunde: Ja, koffer e du så pen?
Meg: Hmm, æ vet egentlig ikke... Takk?!?!
Mannlig kunde kommer deretter med et veldig sleskt smil.
-- Alltid like koselig å få høre det! Takk

Litt etter den mannlige kunden er gått, kommer det to damer inn. Jeg prater med de om alt mulig rart.
Dame 1: Herregud for ei flott jenta du e! Pen og altingen!
Meg: Hehehehe, takk, det va hyggelig å høre!
Dame 2: Ja, du e sånn ungdom som vi vil ha. Fresk, vakker og hyggelig!
Dame 1: Ja, virkelig!
Meg: Heh, æ prøve nu så godt æ kan. Heheheh.
Dame 2: Tusen takk for en hyggelig samtale.
-- Ja, ungdom, her har dere et godt eksempel dere kan følge.Kom innom Sunkost på Nerstranda og bli inspirert, eventuelt så kan dere komme innom å prøve og få meg ned på jorda igjen! Det blir vanskelig, men dere kan jo alltids prøve. Heheheh :D

Nå koser jeg  med de tradisjonelle kveldssendingene på lokalradioen hjemme. Er tradisjon at ulike personer holder kveldssendinger på fredagene før jul, og det er så utrolig koselig. Hvis du er interessert i å høre, så trykk her!

I just don't think you understand

Idag blir det bilde av meg, nesten uten grunn. Dette kunne vært et blogginnlegg for å vise dere ansiktet mitt ennå en gang, meeen...

Jeg holder faktisk på å flytte skillet mitt mot midten. Ser dere det? Hva tror dere?

Dagen i dag har ikke vært særlig bra. Dårlig humør. Kjedelig på lesesalen. Ikke fått gjort noe fornuftig. Himla trøtt.
Jeg hater å ikke få sove når jeg har lagt meg godt til rette i senga, og er klar for en god natts søvn.
Jeg hater lesesaler, er så utrolig kjedelig. Ingen å prate med, og jeg må bare sitte med mine egne tanker hele dagen, og det er faktisk ganske slitsomt, skal jeg si deg.

C yah l8ter!

Lengsel

I morgen starter eksamenskjøret for min del. Skal hive meg over bøkene å starte og lese på min første eksamen dette semesteret. Jeg gruer meg allerede, og tenker bare tilbake til USA. Lengter tilbake til Santa Monica!

I går var det julebord! So much fun, men jeg ble nok en gang klar over hvorfor jeg ikke spiser julemat, da spesielt ribbe, mer enn en gang i året...

Elsk eller hat?

Ikke rart at noen bare elsker kaffe og klarer seg ikke uten, mens andre bare skygger helt unna.
Jeg tilhører nok den siste gruppen. Jeg tok en kakao da vi besøkte Libris kafeen på Grensen i Oslo.

Btw, de har jo verdens beste gulrotkake!!! Jeg drømmer enda om den.

Lanvin for H&M

Jadda, nå begynner det. Det første bildet er ute, og nå må vi jo bare glede oss til resten.


Bilde fra nitro:licious

Her har vi altså noe av det vi kommer til å finne i kolleksjonen. Jeg liker det jeg ser! Kanskje jeg finner en julekjole i kolleksjonen?

hits