Hus og hjem

Solen som skinte

Ennå flere bilder av blomster. Men det er jo så fint med litt blomster. 
Disse bildene ble tatt for en stund siden.
Når rosene ennå var knallrosa. Når det ikke var snø på verandaen. Når solen tittet frem. 

Rosa roserDet er så fint med friske blomster. Det er ikke ofte det dukker opp blomster hjemme hos meg, men når mamma er innom så kan jeg være sikker på at det dukker opp litt blomster. 

Den grønne koppen kjøpte jeg i Riga. Den er laget av en gammel vinflaske, og nå er det lys i den.
Handlaget i Latvia.
Det eneste lokale produktet jeg hadde med meg hjem. 

Friskt

Jeg har fått noen nye putetrekk her hjemme, og det gjorde seg. Er lenge siden jeg har skiftet ut putetrekkene, så det var så herlig. 

Gult er kult.
Grønt er skjønt.

Peace.
Out.  

Comeback kid

 

Skjærefjøl fra Kremmerhuset. 

Blogging er jo så gøy, så jeg kan vel ikke gi det opp?! 
Det er jo så mange fine ting som må vises frem, så jeg prøver meg igjen.
Er dere med?!  

HjemmeNorgeskart med hjerte der hjertet mitt er. Så fint, bare synd jeg ikke har fått det opp på veggen ennå. Det ligger ennå og venter på at jeg skal få kjøpt ramme. 
Det får bli til høsten når jeg er tilbake i Tromsø igjen. 

Det har vært stille på bloggen en stund nå. 
Jeg er kommet hjem for sommeren. Her ventet jobb, venner og fester. Har vært hektisk, men morsomt.

Solskinn

Frokost i helgene er så herlig.
Jeg synes det er så koselig når solen skinner inn gjennom vinduene, spesielt når det skinner så fint på kjøkkenbordet. Det er ikke like koselig å bli påmint at vinduene trenger en vask.
Nå er det straks mandag igjen. Herrefred så fort ukene går.  

I dette hus

Noen bilder av den lille yttergangen vår. Det var ikke lett å ta bilder i et så lite rom. Jeg måtte stå på stol, jeg måtte ligge i sengen inne på soverommet, og jeg måtte ned på gulvet. 
Jeg fikk i alle fall anledning til å vise dere høstens maleprosjekt. Det gamle sminkebordet var i teak og mange ville nok skutt meg for å male det, men jeg måtte, jeg er en fargeperson. Sminkebordet gjør seg godt som møbel i gangen. Luer, hansker, skjerf, solbriller og diverse småting blir oppbevart i skuffene. 
Dere ser også den nye wallstickersen på døra ut mot yttergangen. Ord som passer oss veldig godt, og som er viktig å bli påmint i blant. 

Mer tape-o-maniaSå morsomt med tape!
Elsk! 

Tape-o-mania!

Heng med for å se hva mitt første prosjekt er! 

GjenbrukSalsaglass, rødbeteglass og pestoglass har fått nytt liv som telysholdere. Jeg tror de er like fornøyd som det jeg er. 

Ny favoritt

Jeg får stadig nye favoritter. Den ene etter den andre vadrer inn i leiligheten. Den ene slår den andre.

Nå har jeg fått meg ny lampe!

Gorgeous, gorgeous, gorgeous!

Endelig fredag

Endelig er det fredag. Endelig er jeg ferdig med metode og forskningsdesign. Endelig er jeg ferdig med min (forhåpentligvis) siste skoleeksamen! Endelig kan jeg kose meg med (hjemstekte) pepperkaker. Endelig kan jeg sitte i sofakroken med god samvittighet. Og endelig er det desember!

Er dere lei av bilder av lys og pynteting nå?
Ikke det nei, så fint, for det er jo så koselig å ta bilde av. Hihi! 

Du finner hjertet hjemmeNoen favoritter hjemme hos oss. 
TIl de av dere som leser bloggen min og ikke er så glade i å kommentere, så kan dere like innleggene mine. Like-knappen finner du i slutten av hvert innlegg!
Og alle liker vel likes?  

Fjorder, stillehavsøyer og en god porsjon tålmodighetSå var jeg her igjen. Jeg gir denne bloggingen en sjanse til, går det ikke denne gang så lover jeg å slutte.

Jeg har endelig fått hengt opp klistremerket mitt. Mitt herlige veggklistremerke av verden. Det er litt mindre enn det jeg hadde håpet, men jeg har en plan som vil gjøre det til en større del av veggen enn slik det er idag. Jeg skal vise dere når jeg er i havn med det prosjektet.
Nå har jeg gjort min del, så nå får dere gjøre deres del. Kommenter i vei! :)

Blomsterbarn

Det har blitt en del blomster på bloggen i det siste, men det er jo så fiiiiint!Nå skal jeg ta fatt på Costume! Jippi!


Og la det bare være sagt at det var 15 grader i skyggen klokken 19.26! Jepp, og jeg har bildebevis!

Samlingspunktet

Dette blogginnlegget dedikerer jeg til min største bloggfan, Tormod! Håper du koser deg når du ser disse bildene!

Her er altså mitt nye bord. Finfint! <3

Beautiful lady!
Bilder fra Elin Klings blogg

Slik figurerer vakreste Elin Kling i det svenske magasinet Nöjesguiden. Elsker bildene! Hun har jo den nydeligste rosa leppestiften. Jeg tror jeg trenger den.
Passer godt å si god helg med så fine bilder!

Herlige Hanneli

Vogue har fulgt Hanneli gjennom fem dager. Utfallet er fem ulike antrekk, og mange fine og inspirerende bilder. Hanneli bruker klær hun synes er fine, og resultatet blir fantastisk. Hun har mange unike klesplagg, som hun ofte bruker sammen med klær fra de store kjedene. Hun ligner ingen andre, og resultatet er unikt.

Se så vakker hun er!

Bilder fra Vogue.com.

Ina gjør ting hun ikke kan - del tre

Juhu, da er jeg tilbake i snøfylte Tromsø etter en fantastisk flott helg i Stavanger. Er så herlig å være sammen med Honningsvågjenter. Shopping, vin, godis, latter, mat og drinker. Det er det som er livet. <3
Nå tenker jeg at dere skal få se den siste tingen som fikk en liten makeover. TV benken vår var helt mørk brun, nesten svart. Er deilig med litt lyse farger i leiligheten etter tre år med mange mørke møbler.Fargen er i samme i slekt med fargen som vi brukte på nattbordene, men denne er litt lysere, og litt mer grønn. Den ble så fin atte. Bare synd det står en stygg tv på den.

Ina gjør ting hun ikke kan - del to

En liten tur innom en brukthandel, 150 kroner fattigere, og denne sjenken rikere. Sjarmerende på sin måte, men ikke helt oss.

Vips, plutselig så den slik ut!Nå står den altså i yttergangen og viser seg frem. Vi har noen sko stående inn i skapet, men vi får se hva som blir værende der etterhvert. Kanskje blir det noen bokser med skjerf, luer og hansker der. Den som lever får se.

Da har jeg vist dere to av prosjektene mine. Det siste prosjektet viser jeg dere forhåpentligvis i morgen.

Ina gjør ting hun ikke kan - del en

Jeg har vært flittig denne helga. Malt, malt og atter malt. I tillegg har jeg tatt en aldri så liten vårrengjøring i skap og skuffer. Hei Fretex!Slik ser de "nye" nattbordene våre ut. For tre år siden flyttet vi til denne leiligheten, på det tidspunktet kunne jeg ikke finne fine nattbord som rettferdiggjorde prisen. Vi endte til slutt opp med noen billige fra Jysk. Planen har jo hele tiden vært å male de om. Årene gikk, og nattbordene ble altså ikke malt før nå, tre år etter.

Nedenfor ser dere hvordan det har sett ut i tre år.


Tenk at jeg godtok dette i tre hele år?!

Vel, som dere kanskje skjønner så kommer det flere deler der jeg viser dere resultatet av at jeg ting jeg egentlig ikke kan. Håper dere liker det dere ser!

Den første dagen i november

71 grader nord? Check!
Stearinlys? Check!
Smoothie? Check!
Risting i vinduer? Check!
Pledd? Check!Koselig stemning i stua når stormen herjer utenfor.

hits