januar 2011

Kjøkken til inspirasjonHuff, vi har så kjedelig kjøkken...

Cupcake love!

Jeg er ikke så veldig glad i glasur/frosting, jeg er mest glad i bunnen, men Magnus ytret et ønske om ordentlig frosting, og siden det er fredag så får han det slik han vil. Hihihi.
Finfine og herlige muffins var resultatet.

Håper dere har en like fin fredag som det jeg har!

Your wish is my command

Her har dere oppskriften på de nydelige knekkebrødene jeg har blitt hektet på. Alt er veldig enkelt, men det tar litt tid å steke de.

Handlelisten for tre brett med knekkebrød ser slik ut:
2 dl lettkokte havregryn
2 dl sammalt rug (fin eller grov)
2 dl solsikkekjerner
2 dl sesamfrø
2 dl havrekli
1 dl kruskakli
1 dl linfrø
2 ts salt
7,5 dl vann

Når alt er handlet inn, blander du alt sammen og lar det svelle i 10 minutter. Sett så på oven på varmluft og 150 grader, og legg bakepapir på stekebrettene du planlegger å bruke.
Blandingen skal nå fordeles på de tre brett, og det letteste å bruke for og få alt utover er en slikkepott. Jeg synes selv det er veldig godt å strø sesamfrø over, det gjør også at de ser litt bedre ut. Da er det tid for steking.Brettene skal først inn i 10 minutter, alle brettene stekes samtidig, ta de så ut og skjær med en pizzakniv den størrelsen du ønsker på dine knekkebrød. Når det er gjort skal brettene inn igjen, og nå skal de steke i 1 time og 15 minutter.
Etter all denne tiden i oven, skal du åpne døren på stekeoven og la den stå åpen i noen minutter, selv om varmen er på. Dette gjør at fuktigheten i knekkebrødene forsvinner. La knekkebrødene hvile seg på en rist, og det er viktig at de oppbevares i en lufttett boks. Det eneste som gjenstår nå er nytelsen!Pssst.. Knekkebrødene er overfantastisk med brunost på!

TjuefjerdejanuartotusenogelleveDa jeg er blidd veldig dårlig på å ta bilde av dagens klær, så tenkte jeg at jeg kunne ta bilde av det nå når det er tatt av. Har kjøpt meg ny blazer, er så fin farge på den!
Da jeg var ferdig på trening i dag var jeg usikker på om kroppen min skulle klare å komme seg hjemover, jeg var helt utslitt! Jeg klarte å komme meg hjem, og for en deilig følelse å legge seg sliten på sofaen. Avsluttet en helt vanlig mandag med smoothie. Hadde jeg vært flink og flittig, hadde jeg avsluttet alle ukens dager med smoothie...

SøndagssyslerI dag har jeg bakt mitt andre parti med hjemmelaget knekkebrød. Det er helt sykt godt med hjemmelaget knekkis, slår alt av kjøpte knekkebrød.

Stortsett hele søndagen har gått med til å være hjemme og slappet av. En veldig fin dag har det vært. Nå er jeg nesten klar til å ta fatt på en ny uke, men det hadde ikke gjort noe med en fridag til altså.

Materialistisk kjærlighet

Jeg har jo tidligere nevnt at jeg fikk utrolig mye fint til jul, men det er likevel en ting jeg må vise dere.Jeg glemte helt å kjøpe meg denne ringen da jeg var i New York, og jeg forbandet meg selv for dette hele høsten. Da jula begynte å nærme seg og julegaveønskene skulle sikres, var det ikke tvil hva jeg ønsket meg hos min kjære.

Fra jeg pakket den opp på julaften har jeg brukt den hver dag, og jeg vil si vi trives veldig godt sammen.
Takk, min kjære!

Missing in action

Det er koselig å bli savnet (takk for det mine fine venninner <3)! Har mistet mye av bloggmotivasjonen min, men jeg vet jo hvor gøy det er å blogge, så jeg skal prøve å finne tilbake til bloggformen. Mens jeg venter på den så skal jeg ta dere med på en rundtur av juleferien min.


Jeg har vært hjemme og plaget familien.


Jeg har vært sammen med mine fine venninner.


Jeg har spist MYE!


Jeg har vært mye på fest.


Jeg har ledd og smilt mye.


Jeg har feiret det nye året med familie


Jeg har hatt en fantastisk juleferie! <3

BTW, så er jeg syk, og jeg har vært syk alt for lenge nå. Jeg er skikkelig-pikkelig lei av å ligge på sofaen! I morgen må jeg heldigvis opp å stå!

hits