februar 2010

En dag hjemme i Honningsvåg

Det er viktig å være forberedtDen siste uken har jeg gått til innkjøp av tre par solbriller. Et par som har litt 70-talls-feeling over seg, et par ganske streite, men fine og sist, men ikke minst, disse hjertesolbrillene! Aah, jeg elsker de allerede. Jeg kan bare tenke meg hvor mye de vil bli brukt. De er veldig lyse i glassene, noe som betyr at jeg kan bruke de på de (mange) dagene uten sol/med bare litt sol. It will be nice!

I morgen drar vi nordover. Skal bli godt å komme hjem, selv om familien min har emigrert inn på hytta denne ene helgen vi kommer hjem. Jeg skal vel klare å kose meg med svigerfamilien, lille Emma Charlotte og søte venner.

RÅSA

Jepp, jeg er back in buisness!
Jeg har hatt en fantastisk langhelg, og møtt MASSE flotte og fine jenter. Jeg kan ramse opp i fleng; Maren, Silje, Marit, Anveig, Eivor, Maiken, Stine og Lise. Jeg har hatt det så deilig; masse shopping, nydelig mat, god vin, epletinies og hotell. Det er bare fantastisk å ha så flotte venner!

Det jeg skulle fortelle dere akkurat nå var at den nye sofaen vår er flyttet inn.

Jeg er ingen interiørblogger, så bildene er ikke helt proffe. Fargen er litt annerledes, men kunne ikke ta med blits, og det begynner å mørkne på her nord. Den er i alle fall rosa, og den er nydelig. Den lyser opp leiligheten, og skaper skikkelig god stemning her i huset.

Jeg har kjøpt masse fint i Oslo, så det kommer vel en del bilder fra det litt senere.

Gammelt nytt

Fortsatt helt opphengt i slike fletter. Liker det meste med dette bildet. Iselin Steiro er vakker!


Har ikke kilden, og vet ikke hvem som har tatt bildet. :/

Jeg gjør ikke så mye i disse dager. Har vært mye på jobb, og resten av dagen går til å glede seg til Osloturen nå på torsdag. Bortsett fra det har jeg vanskelig med å sove. Er kjempetrøtt, men tankene vandrer og jeg klarer ikke falle til ro.

NyttTo par hjerteøredobber.

Eva Herzigova by Vincent Peters


Kilde

Kan vel ikke si så mye annet enn; vakkert!
Liker trusa. :)

When I was younger

<3 Hadde jeg masse hår, og dermed kunne mamma fikse lille My sveis på meg.<3 Var jeg i lokalavisa som klovn.<3 Kom jeg i lokalavisa for at jeg var så flink å gå på ski - her på Nordkapp.<3 Leste jeg bok for min lille Anneli.<3 Var jeg søt i syden sammen med Anneli.<3 Hadde jeg laaangt hår.

Read my lips

Naturlig, med litt lipsyl på. Kunne ikke gått en dag uten.Rød leppstift er ikke bare for den eldre garde, jeg elsker rødt.Når jeg skal på fest går det som regel i Chanel. Min rosa leppesift fra Chanel.Hva skal jeg med veske fra Chanel når jeg har leppestift?
Idag skal leppestiftene til pers igjen, for i dag er det fest for hele Nerstranda Senter. Gleder meg!

Jeg <3 hjerter!
Heheh, ser dere at vi har vasket klær og hengt laken opp på tørk over døra.

I dag har konferansen Håp i havet pågått ved Norges Fiskerihøgskole, og den har jeg deltatt på. Dette var antrekket under middagen og festen nå i kveld. Grunnet manglende festhumør vandret jeg hjemover litt over tolv, og da jeg kom utenfor vinduene på en uteplass her i Tromsø falt jeg så tung jeg var på siden - opp på albuen. Jeg slo meg så hardt at jeg trodde jeg skulle begynne å grine! Før jeg klarte å komme meg på bena, så måtte jeg sitte noen sekunder på rompa og fordøye det hele. På disse sekundene rakk jeg å få med meg hvem som hadde bevitnet mitt lille fall, og det var overraskende mange. Grusomt flaut, og jeg var helt alene. Jeg måtte ringe min kjære og be han komme så fort han kunne, for jeg klarte ikke gå, og med en gang jeg kom inn i bilen så rant det noen jegsynessåsyndpåmegselvtårer nedover kinnet mitt.

Nå er armen min så stiv at jeg nesten, bare nesten, ikke kan skrive på pcen. Nå er det tid for å køye! Nattis!

Glitter og stas

Ingen hemmelighet at jeg er glad i det meste som glitrer!

Så utrolig snyggt!

Bildene er hentet fra bloggen Columbine Smille. Hun jobber sammen med Elin Kling, og har selv en blogg som er verdt å følge!

De tre første bildenen er hentet fra bloggen hennes, og det siste er hentet fra StockholmStreetStyle.feber.se.
hits