februar 2011

De kule

Jeg er over middels glad i solbriller.
Jeg må virkelig ha solbriller på. Bruker solbriller så ofte jeg får sjansen.
Bilder av Tommy Ton for Style.com

Ikke bare flotte kvinner, med herlige antrekk, de har også alle freshe solbriller på.
Har alle kule jenter solbriller på?

Må ha nå!

I morgen åpner Bolia her i Tromsø, og jeg skal dit for å se etter nytt sofabord. Jeg tror, og håper på å gå til anskaffelsen av et bord av glass eller akryl. Jeg vil ha et bord som gir et inntrykk av at vi har større stue enn vi faktisk har.
Disse fine bildene fant jeg på bloggen Scandinavian Chic, men jeg har sett bilder av så mange flotte stuer med samme type bord. Regner med stuen vår blir like fin bare vi får et slikt bord. Hihihi.

EgotripVar på fest med Nerstranda på lørdag. Fin fest helt til jeg mistet stemmen.
Fikk låne Thereses Lanvin H&M-kjole. For en elegant kjole! Da jeg kom hjem så jeg meg nødt til å ta bilder av meg selv, og siden jeg var alene, var det veldig vanskelig å ta bilde av hele meg, og dermed får dere bare se ansiktet og skuldrene mine. Elsker å bruke løsvipper til fest, føler meg alltid så fin, og det er alltid koselig at andre legger merke til det (jeg har jo veeeldig korte øyevipper til vanlig, så de får ikke mye oppmerksomhet til daglig). Følte meg dårlig da jeg la meg natt til søndag, og nei, det var ikke festsyken. Jeg er fortsatt dårlig, også kalt syk. Ingen smakssans, og det er cirka det verste for meg, for jeg er jo så glad i mat. Jeg var syk rett etter jul, og det skal jo egentlig gå ett år til neste gang jeg er syk!? Er det nå man sier fuck my life?

I alle fall, FML!

Godis for ørene

Fam Irvoll har designet en smykkekolleksjon for Arts and Crafts, en skikkelig gledesspreder av en kolleksjon. Da jeg var på jobb tidligere idag, så jeg meg nødt til å stikke innom nabobutikken for og sjekke ut smykkene. Endte opp med at jeg bare måtte ha disse øredobbene. De var jo så søte, og så morsomme at jeg følte de ville gjøre seg godt i samlingen min. Tok de på med en gang, og fikk skryt for de flere ganger!

VintersolIdag var det så nydelig vær, at jeg så meg nødt til å bruke solbrillene mine på veien til jobb. Så kjedelig å gå på jobb når det er så herlig vintervær!

Sommer kommer...

... snart.
Ja, ikke sant! Uansett, her er noe vi kan finne på H&M når det går mot sommer.
Bilder fra Nitrolicious

Jeg kjenner jeg gleder meg. Jeg er godt i gang med å se Mad Men, og jeg føler jeg har fått et godt øye til 60-tallet. Jeg gleder meg til å se mer 60-talls inspirerte klær i butikkene, særlig alle de fine fargene!

Livet i 2011Jeg fant ikke den perfekte tidsplanleggeren i butikkene, så jeg bestilte meg en på nett. En helt egen, og jeg er veldig fornøyd. Har vært litt småstresset over at jeg ikke har hatt noen plass jeg kan skrive tidspunkt, møter, jobbtidspunkt, ting jeg må huske og andre viktige ting, så det er deilig å kunne slå opp i planleggeren min nå hvis jeg skulle bli usikker på ting. Jeg har det meste i hodet, men det er en fin forsikring å ha ting skrevet ned på papir.

hits