mars 2010

NamNydeligheter fra Givenchy. Bildet fant jeg selvfølgelig på jakandjil.com. Tror kanskje jeg må pynte opp mine hæler. Hvor kan jeg finne noe jeg kan pynte de med?

I morgen bærer det innover på hytta. Gleder meg til påskesol (forhåpentligvis), skigåing, god mat, lesing, kos og vin. Har vært noen koselige dager her hjemme, men påske betyr hytta, og det skal bli deilig.

Mainnfolk! (må sies med finnmarksdialekt)

Flotte menn! Det er bra fantastisk med menn som kan kle seg!

Bildene er fra StockholmStreetStyle.

Yesterday

Hei!
Nå starter vi straks hjemover. Mange timer i bil, men det blir vel bare koselig! Satser på nydelig vær hele veien nordover. Neste gang vi sees så er jeg hjemme. I verdens nydeligste Honningsvåg og sammen med de herligste menneskene! <3

                                                                  bloglovin

Dagens megLitt webkamerabilder i dag. Dette er meg mellom middag og jobb. Trøtt, og vil helst ligge på sofaen, men penger må man ha!

Det er grusomt å vente på noe som bare er kos og flott, men i morgen er forhåpentligvis siste dag på skolen før påskeferien slår inn. Wiii!

Litt mer Tommy Ton for Style.com
Komplimenter

Er det ikke fantastisk hvor lite oppmerksomhet vi gir hverandre?  Noen ganger kan det gå flere dager uten at vi får komplimenter eller gir komplimenter. Vi møter fantastiske personer hver dag, men glemmer å fortelle dem hvor fantastisk de er, eller ser ut. Er det ikke trist at når vi en gang får komplimenter så blir vi så overrasket at det sitter i deg hele dagen. Du ble overrakt et par fine ord og glemmer de ikke på en god stund, bare for at du ikke er vant til det. Det lille komplimentet gjør at dagen blir bedre.

Idag fikk jeg et kompliment som kommer til å bli husket. Jeg holdt fram en genser til en kunde som hadde to barn, da jeg fikk komplimentet som gjorde dagen min! Gutten, på rundt ti år, sa "for en fin ring du har!". Jeg gikk nesten i sjokktilstand, og svarte takk og at jeg var overrakset over at han hadde lagt merke til det. At den lille gutten skulle legge merke til det, og at han fortalte meg om det, er ikke bare det helt utrolig?!

Jeg er uansett ganske heldig, for jeg får ganske ofte komplimenter på jobb, og spesielt for ringene mine. Grunnen til det er nok at jobbgenseren min ikke tar så mye oppmerksomhet, og at tilbehør kommer ganske godt frem. Selv tror jeg at jeg husker hvert eneste komplement jeg har fått fra kunder. Jeg tror grunnen til det er at det kommer fra fremmede. At en fremmed bruker noen sekunder på å fortelle meg at noe med meg er fint, er fantastisk!Det var altså ikke kjæresten, venner eller andre bekjente som gjorde dagen min bedre. Nei, det var en fremmed gutt! Takk til han!

Fra nå av skal jeg bli flinkere å gi komplimenter, jeg skal ikke bare tenke at noe er fint og flott, jeg skal fortelle personene det gjelder også. Det burde du gjør og!

Oppdatert

Photobucket

Nå har jeg oppdatert headeren med bildene som svirrer ovenfor. Denne gangen har jeg valgt å ikke skrive hjertebarn.blogg.no i headeren, hva tenker dere om det?

Kjærlighet

Avslutter en deeeeilig søndag med bilder av Iselin Steiro og ektemannen.Jeg ble så glad da jeg kom over disse bildene på FashionGoneRogue, for de er så nydelige! Ble helt sjarmert da jeg så de i ELLE! Det er så utrolig flott å se kjærlighet på bilder.

Nå skal jeg være kjærest. <3

Ny favoritt

Denne skjorten kjøpte jeg på Zara da jeg var i Oslo, og den er virkelig blitt en favoritt. Jeg er ikke spesielt glad i skjorter, fordi det rett og slett ikke er helt meg, og jeg har aldri fått det til å funke slik at skjorter passer min stil. Denne derimot, er lett og myk, og har nydelig farge! Jeg er blitt kjempe glad i den!

Jeg vil også benytte anledningen til å skryte litt av meg selv, siden ingen andre gjør det. Hehehe. Jeg har vært på skolen alle dagene denne uken, OG jeg skal på skolen i morgen (vi snakker fredag) klokken ni. OhmyGod! Skulle nesten tro eksamensstresset hadde tatt meg, men så galt er det ikke.

FabJeg er vanligvis ikke så begistret for slike bukser, men synes jenta på bildet ser helt fab ut i de. Hun ser helt fantastisk ut. Se på det håret! Savner mitt lange hår.

Trodde jeg viste hvor jeg hadde disse bildene fra, men det hadde jeg ikke. Hvis noen kommer på hvor jeg har lagret disse bildene fra, så si gjerne i fra, for da vil jeg gjerne videreformidle det til alle andre.

A little bit

Lørdagen var GØY! Storkoste meg helt til jeg sovnet på verdens fineste sofa mens guttene herjet rundt meg.

I dag står vasking på programmet, og jeg tenker jeg skal vise dere noe koselig som jeg kjøpte til leiligheten på fredag.

What is Reality Anyway?Opphengt i hjertesolbriller? Nope.

Hvis dere er glad i inspirerende, kule og morsomme bilder, så må dere besøke bloggen til jenta på bildenene ovenfor.
whatisrealityanyway.com
Hun er utrolig kul. Enkelt og greit.

Idag har jeg være på besøk og fått servert kyllingwraps, det er ingenting som er så godt som mat som andre har laget og jeg får servert. Bortsett fra at mine kollokviejenter tar livet av meg med å piske meg på skolen før hanen galer, så har jeg hatt en fin dag. Den ble toppet av at Californication er tilbake på tv, love it!

Freezing frames for Style.com

Tommy Ton har igjen tatt frem kameraet for Style.com. Han vil være/har vært tilstede under moteukene i New York, Paris, Milano og London.

Edit: Hvis dere trykker dere inn på linken daglig, så vil dere se at siden oppdateres med flere godbiter.
hits