mars 2011

Herlige Hanneli

Vogue har fulgt Hanneli gjennom fem dager. Utfallet er fem ulike antrekk, og mange fine og inspirerende bilder. Hanneli bruker klær hun synes er fine, og resultatet blir fantastisk. Hun har mange unike klesplagg, som hun ofte bruker sammen med klær fra de store kjedene. Hun ligner ingen andre, og resultatet er unikt.

Se så vakker hun er!

Bilder fra Vogue.com.

Det rare livet

Livet tar mange uventede retninger.

Hvis vi ikke hadde noe vinter, ville ikke våren vært så deilig; hvis vi ikke av og til møtte motgang, ville gode tider ikke være så velkomne.
Anne BradstreetVåren kommer, selv om det er vanskelig å forstille seg det akkurat nå. Løkene mine spirer, det må jo være et godt tegn...

 

Uansett hvor langt nede man er, lurer det alltid et smil rundt neste hjørne.
Astrid Gjertsen

Tenker på deg! <3

Jentetur

For en koselig tur! Savner dere allerede!
Gleder meg til vi skal bo på samme plass igjen!

Love you all! <3

Ina gjør ting hun ikke kan - del tre

Juhu, da er jeg tilbake i snøfylte Tromsø etter en fantastisk flott helg i Stavanger. Er så herlig å være sammen med Honningsvågjenter. Shopping, vin, godis, latter, mat og drinker. Det er det som er livet. <3
Nå tenker jeg at dere skal få se den siste tingen som fikk en liten makeover. TV benken vår var helt mørk brun, nesten svart. Er deilig med litt lyse farger i leiligheten etter tre år med mange mørke møbler.Fargen er i samme i slekt med fargen som vi brukte på nattbordene, men denne er litt lysere, og litt mer grønn. Den ble så fin atte. Bare synd det står en stygg tv på den.

Ina gjør ting hun ikke kan - del to

En liten tur innom en brukthandel, 150 kroner fattigere, og denne sjenken rikere. Sjarmerende på sin måte, men ikke helt oss.

Vips, plutselig så den slik ut!Nå står den altså i yttergangen og viser seg frem. Vi har noen sko stående inn i skapet, men vi får se hva som blir værende der etterhvert. Kanskje blir det noen bokser med skjerf, luer og hansker der. Den som lever får se.

Da har jeg vist dere to av prosjektene mine. Det siste prosjektet viser jeg dere forhåpentligvis i morgen.

Ina gjør ting hun ikke kan - del en

Jeg har vært flittig denne helga. Malt, malt og atter malt. I tillegg har jeg tatt en aldri så liten vårrengjøring i skap og skuffer. Hei Fretex!Slik ser de "nye" nattbordene våre ut. For tre år siden flyttet vi til denne leiligheten, på det tidspunktet kunne jeg ikke finne fine nattbord som rettferdiggjorde prisen. Vi endte til slutt opp med noen billige fra Jysk. Planen har jo hele tiden vært å male de om. Årene gikk, og nattbordene ble altså ikke malt før nå, tre år etter.

Nedenfor ser dere hvordan det har sett ut i tre år.


Tenk at jeg godtok dette i tre hele år?!

Vel, som dere kanskje skjønner så kommer det flere deler der jeg viser dere resultatet av at jeg ting jeg egentlig ikke kan. Håper dere liker det dere ser!

Bloggeren som opprettholder bloggeren i seg

Dette hadde jeg på meg i dag da jeg hørte Halvor Bakke prate om farger og interiørtrender hos Fargerike idag. Er morsomt å være på slike tilstelninger.
Jeg som hadde gledet meg til å vise dere det nye bordet vårt, men  fikk i dag vite at bordet er forsinket. Helsikas Bolia. Elendig kundeservice! Jeg måtte selv trappe opp på butikken for å finne ut hvordan det er mulig at jeg har gått tomhendt fra lagret deres. I tillegg presterer de å lyve meg rett opp i ansiktet.
Jeg er i alle fall i gang med et lite prosjekt som jeg håper jeg kan vise dere snart. Det er noe jeg ikke har gjort tidligere, og det er noe jeg absolutt ikke kan, men jeg håper på at resultatet blir bra!

Forresten. Bladet Tromsø har laget en oversikt over blogger som skrives av folk fra Tromsø, og der er lille meg presentert. Utrolig hyggelig! Jeg ble helt sjokkert da kjæresten plutselig spør om jeg vet at jeg er listet opp som en av fem blogger i min kategori. Ble litt sjokkert, bloggen min er registrert i Nordkapp, men fint at journalistene følger med i timen. Tusen takk! :D

Black PearlMin yndlingsneglelakk for tiden. Fineste fargen! Den skifter farge og sjarm ettersom hvilket lys neglene mine oppholder seg i. Uansett lys, den er skikkelig fin!

hits