mai 2010

Tett påDe to første bildene er fra Jak and Jil, og det siste er fra StockholmStreetStyle

Her er jegNydelige Nordkapp!
Dette bildet tok jeg sommeren 2008, på en flott kveld på Nordkapp. Har ikke med meg det store kameraet mitt oppover denne gang, og de fine solskinnsbildene jeg tok med lillekameraet får jeg ikke lagt inn på pcen, fordi jeg trenger en spesial kabel, og den ligger selvfølgelig i Tromsø. De to dagene jeg har vært her har det vært solskinn og deilige temperaturer, ikke morsomt å skulle jobbe når det er så fint vær.

Tjuesyvendemaitotusenogti

I midten av april kjøpte jeg denne fantastiske blazeren, og i dag fikk den sin debut!

Hehe, ganske så likt som tirsdagen, men for å unnskylde meg så måtte jeg bare hive på meg noe da vi skulle shoppe litt - ikke klær og andre fine ting, men mat. Kjedelig, med nødvendig.

I morgen reiser jeg hjem en liten tur for å sprengjobbe i helgen. Masse jobb og lite kos, men det er jo alltid fint å være hjemme uansett.

TjuefjerdemaitotusenogtiIkke så veldig lurt å ta bilder mot solen. Men da jeg så hvor flekket det ble så var jeg gått inn og satt godt i sofaen.Finito

Da har vi endelig fått alt på plass i garderobeskapet. Det er helt herlig!
Her ser dere midten av garderobeskapet:

Skyvedørsgarderoben vår på soverommet består av tre dører, og bak disse er det 20 kurver, og masse hyller. Endelig fikk jeg samlet alle mine klær på en plass, så nå kan Magnus og ytterklærne/ytterskoene kose seg alene i det andre garderobeskapet. Det eneste som jeg må klage litt på er at jeg ikke har noe plass til å utvide kjolesamling min. Jaja, jeg får vel ta et hint!

Factory Story

Jeg drømmer meg bort fra eksamenslesing, og lever meg inn i Andy Warhol og Edie Sedgwicks verden, her gjennom Karl Lagerfelds øyne. Edie Sedwick tolkes her av Karls nydelige muse, Vanessa Paradis.

Dere kan se hele bildeserien her.

SyttendemaitotusenogtiHer er jeg tilbake i konfirmasjonsmodus. Hehehe.

Jeg er så forelska i Norges nasjonaldag. Det er ikke mange dager som er mer kos enn denne.
Jeg har hatt en fantastisk dag, og er ikke helt klar for hverdagen igjen.

24 grader i skyggen

Når det er så varmt så tilbringes dagene her, og slik:Nå gleder jeg meg til i morgen!

Midlertidig

Etter eksamen i går var det rett i vasking. Midt i vaskinga kom jeg på at på tirsdag blir det triste kleskapet mitt byttet ut med en hel vegg med skyvedørsgarderobe, og derfor måtte det nedmonteres og klærne måtte få seg en midlertidig plass. Kjolene fikk plass på et stativ, men de resterende ble lagt i bokhyller, i andre skap, i kurver og på boden. Får litt panikk når jeg ser på hvordan buksene og toppene ligger, men det får gå til tirsdag.Er deilig å kunne se kjolene på denne måten, men regner med jeg kommer til å trives ennå bedre med skyvedørsgarderobe. Håper jeg kan kjøpe like kleshengere for alle klærne snart, for det er jo så fint! Håper også det er nok plass i skyvedørsgarderoben til at jeg slipper å ha flere plagg på hver kleshenger. Krysser fingrene!

Livet er herlig ...


Frida FahrmanHar du vært innom bloggen til Frida Fahrman? Hvis ikke så må du ta turen innom! Hun blogger mest om mote, men også om hverdagslivet, sminke og skjønnhet, og alt som faller henne inn. Hun er ei flott jente, med fantastisk utstråling!
Bildene over er i alle fall en kollasj av bilder som hun har satt samme fra april. Frister det ikke med et besøk på bloggen hennes nå?

Her kommer du rett til bloggen hennes
.

Et hjertebarn i sitt essEt hjertebarn i sitt ess, nå tenker du vel på denne lille bildeserien som ble tatt i går. Neeeida, jeg mener selvfølgelig hjertetoppen og hjertesolbrillene jeg hadde på meg i går. Jeg synes egentlig det er ganske så kleint (japp, kleint!) å ta antrekkbilder av meg selv, jeg ser rar ut på stort sett alle. Men dette er jo en slik type blogg, og da må jeg bare holde inn magen og fortsette. :D

MoiKjøpe en kjole fra Charlotte Thorstvedts kolleksjon. Har lenge vært på jakt etter en svart kjole, som ikke er stram og som har lange armer, og hun hadde selvfølgelig tenkt på meg da hun designet denne.
Trives veldig godt i den, men kunne vel ha vært litt bedre stoff.

Live, laugh, love!

Åj, plutselig var det gått maaange dager siden sist jeg blogget!
Hadde planer om en festlig helg, og det ble det virkelig! Min fantastiske helg begynte kl. 1900 på fredag da verdens fineste Maren ringte meg for å høre om jeg hadde vin klar. Jeg hadde jo det, og hun spurte hvilken etasje jeg bodde i. Da gikk det nesten opp for meg at hun var utenfor, og hadde lurt alle sammen og var kommet opp fra Oslo bare for å ha det morsomt. Love!
Vi startet festen på fredag, og fortsatte på lørdag. Herregud så morsomt vi har hatt det. Laugh!
Det er ikke mye som er bedre enn venner som kommer fra alle kanter av Norge (og Sverige) bare for å ha det kos. Det er det som er livet!


Elskabare Maren og Anneli.


Livets glade gutter i aksjon, her tar Steve i en håndball for første gang.


For disse guttene går solen aldri ned.


Stemningsbilde fra tribunen.


Trenerene.


Fiin! Michelle og Susanne.


Vertinna selv.


Festglade gutter.

Skulle ønske det var helg etter helga.
hits