mai 2012

Til Juni

Er bare innom for å si at jeg er i Oslo!
Wuhu!
Herlig med sol og sommer noen dager.

One day in my life

Onsdag 23. mai våknet jeg og tenkte at dette kom til å bli en fin dag. Så gikk det to sekund før jeg kom på at jeg ennå var litt syk og at før jeg tok fatt på dagens gjøremål måtte nesen snytes. 

Dagens viktigste måltid er som alle vet, frokost. Når man er syk er dette en fryktelig viktig del av frokosten. To paracet og en c-vitamin i form av en brusetabelett. For å ikke sende ut feile signaler vil jeg bare påpeke at jeg også spiste ordentlig mat til frokost. Det ble en Fiberrik med Philadelphia-ost og et glass eplejuice med spirulina. Videre var jeg veldig giret på å ikke være like syk som dagen før, da jeg holdt på å stryke med på sofaen. Jeg bestemte meg for at en joggetur i det fine været var det eneste som var aktuelt. 

Selv om jeg ikke var den sykeste i verden, så var ikke akkurat jogging det jeg burde ha bedrevet tiden min med. Etter en halv kilometer med jogging fant jeg ut at kroppen faktisk var litt syk. Dette ble faktisk veldig vanskelig å ignorere, både for meg og alle andre som var ute på tur. Dette er historien om joggeturen som ble en spasertur, og der jeg måtte ta en pause halvveis i turen. 

Når jeg først var ute og spaserte så benyttet jeg anledningen til å ta et bilde i et vindu av en nedlagt butikk. Dette er noe jeg alltid har ønsket å gjøre, men jeg har alltid vært joggende og det har føltes litt feil å stoppe opp bare for og ta bilde av meg selv. Jeg trodde dette var det perfekte Instagram-bildet. Jeg tok feil.

Så hoppet jeg i dusjen og bare tok noe på meg i farta. Jeg ser av dette antrekksbilde at det kan se ut som jeg faktisk tenkte nøye i gjennom hva dagens antrekk skulle bli, men den gang ei. Aldri har det vel gått så kort tid før jeg har funnet ut hva jeg skulle dekke kroppen min med. Og som jeg så fint forklarte alle på min vei, jeg følte for å pynte meg på grunn av at jeg ikke hadde spesielt lyst til og sminke meg. Så lurte jeg kjæresten til å ta antrekksbilder av meg i veldig offentlighet. Han døde litt, og jeg var superfornøyd. I dette øyeblikket sa jeg "it´s a wrap!!". 

Nei, nå lyver jeg. Jeg sa "nu holdt det, det blei sikkert bra!". 

Grunnen til at jeg faktisk forlot hjemmet denne dagen (for det er ikke en selvfølge i mitt nåværende liv) er denne fine kofferten. Min gamle var ødelagt og heldigvis var ikke garantien gått ut. Det er DRIT KJIPT å bruke penger på en koffert. Jeg valgte denne, fordi den var så rosa. Det kom vel ikke som et sjokk på noen, kan jeg tenke meg. 

Etter den lille byturen var jeg så sulten at jeg holdt på å dø. Eneste løsningen på problemet var at noen måtte lage maten for meg. Eurospar var et godt alternativ, og dermed ble gårsdagens middag fra Eurospar. 
Btw, jeg kokte egget selv. 

Etter middag solte jeg meg litt. Jeg tok bilde av det og, men jeg bestemte meg for at dere skulle slippe å se det. Noen ganger føler jeg liksom at det blir så mye meg på denne bloggen..
Her er i alle fall bilde av dagens kos. Costume og frukt fra Eurospar. Den følelsen!

Dette er blomstene jeg plukket på min lille spasertur. Det er utrolig hvor mye jeg faktisk får gjort på en liten tur i motsetning til når jeg jogger i heidundrende sneglefart.

Så ble jeg så rastløs. Jeg klarte bare ikke være innenfor leilighetens fire vegger. Jeg måtte ut. 
Så jeg gikk meg en tur, og endte opp hos en venninne (jeg endte vel ikke egentlig opp, det var dit jeg skulle). Der fikk jeg vin og etter kort tid var jeg blitt veldig fin!

Så ble jeg hentet, fordi nå var det kveld og det var på tide å avslutte dagen. Så da kjørte vi over brua og hjem. 
Når jeg kom hjem spiste jeg to brødskiver med skinke, og en del skjeer med nugatti. Dette glemte jeg å ta bilde av, men jeg tenker at det kanskje var like greit. 
Og så var onsdagen plutselig over.  

Dagens

Idag har vi hatt en smak av sommer, og jeg har knipset mange bilder. Tenker jeg viser dere resten av bildene i morgen, dere får følge med, for det kommer til å bli kjempe artig. Haha. 

:D 

Skjørtefin

Nytt skjørt fra HM. 

Det er høststemning ute, men jeg har sol i hjertet og sol i sinnet. 
Når det er så dårlig vær som det er så er det i alle fall med god samvittighet at jeg er inne og koser meg.  

MagerøyaI helgen har jeg vært hjemme i barnedåp for min fantastiske gudsønn. Snilleste og herligste gutten i hele verden! 
Det er jo standard at når jeg er hjemme så må jeg bare ta litt naturbilder, slik at alle får se hvor fantastisk fint det er der oppe.
Fikk med meg første dagen med midnattsol, fin følelse!  

Magerøya i mitt hjerte!

Solskinn

Frokost i helgene er så herlig.
Jeg synes det er så koselig når solen skinner inn gjennom vinduene, spesielt når det skinner så fint på kjøkkenbordet. Det er ikke like koselig å bli påmint at vinduene trenger en vask.
Nå er det straks mandag igjen. Herrefred så fort ukene går.  

Arm candy

Noen bilder av håndarbeidsprosjektene mine. Ja, dette går faktisk under den kategorien.
Så fornøyd med resultatene selv om de ikke er helt perfekte. Jeg har ikke tålmodighet til perfekt. Perfekt er slitsomt, i alle sammenhenger.
Jeg skal ikke skryte på meg at armbåndet med strass er laget av meg. Jeg takker Urban Outfitters for det. Jeg kan heller ikke ta æren for fjæren, men det er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til.

Ha en fin natt!

hits