juli 2010

Magerøya in my heart

Lørdagens tilbehør
Hu hei, hvor tiden går!


Fashiontoast.com

Utenfor husets fire vegger blåser det kraftig her opp langt mot nord. Det er lite som minner om sommer. Jeg prøver å ikke prate om vær og vind, men jeg prater faktisk nesten bare om akkurat det. Det skal bli godt med ferie. Nå er det bare to uker med jobbing, så pakker vi i bilen og kjører nedover til Tromsø igjen. Deretter er det liten tid til å pakke ut før jeg må pakke igjen. Vi setter kursen mot USA. Los Angeles, San Fransisco og New York venter på oss. Som jeg gleder meg! Det blir ikke mye tid i hver by, men vi får en smak på livet i California, og jeg får dratt tilbake til fantastiske New York.

HeldigVerdens fineste Maiken har heklet en nydelig veske til meg. Fôret i vesken er kjempe søtt, et stoff med masse hjerter på, passer meg mer enn perfekt. Lenken kommer fra en vekse hun kjøpte bare for å ta av lenken og sette den på min veske(!). Snakk om å være snill, jeg er evig takknemlig!
I love you! <3

Sølv

Det er ikke ofte smykkesamlingen min får selskap av ekte saker. Vanligvis blir tilskuddene fine juggelsaker, som gjør meg grønn når de har vært på en stund. Nå har jeg en stor ring og et flott armbånd i sølv. Fint å ha litt ordentlige saker i smykkeskrinet! Noe som jeg vet varer og som jeg kan ta med meg resten av livet. Fikk begge i bursdagsgave, og ble veldig veldig glad. Er også veldig glad jeg har denne lille hånden som kan være modell, slik at dere slipper pølsefingrene mine. Hehehe.

Herlig gjengHanneli knipset bilde av denne herlige modellgjengen. Synes alle ser helt fantastisk ut, og som hun skriver på sin blogg så er det herlig å se individuelle stiler på modeller.

Festivalliv


Fest i midnattsol!


Konkurranse på G.


Kosing!


Utsikten fra teltåpningen


Tørrfisk <3
Impulskjøp. Nye støvler til 150 kr på Coop!

Ja, der var sommerens festival over for min del. Gud så deilig. Himmelsk deilig å komme hjem etter en helg i telt, jeg er ikke helt et telt-menneske. Fikk litt hetta da det regnet i fire timer, men det gikk bra da jeg fikk tatt meg et glass vin i lavvoen. Ellers så synes jeg Marit Larsen, Kent, Dumdum Boys og N.E.R.D var digg.

Bursdagskos IIFor en helg det var! Takk for alle de fine gavene, og for hjelpen jeg fikk, og for dere alle er så herlige!

<3

Bursdagskos IBursdagsjente

I går var jeg den som ble feiret med kake og sang og spill! På lørdag festet vi, og i går har jeg koset meg i finværet. Deilig å sitte i midnattsol og drikke hvitvin når man har bursdag.Jeg er så glad for at det har vært fint vær hele dagen. Dette bildet ble tatt for nøyaktig en halv time siden. Her står lille meg i sommerkjole på verandaen mens midnattsolen skinner i bakgrunnen. Nydelig!

Må bare takke for alle fine gaver, jeg er veldig heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg! <3

Bilder kommer! :D

Busy bee
Synes dagene går i ett, får ikke gjort noen av de tingene jeg planlegger. I morgen feirer jeg bursdagen min, og det blir stas! Gleder meg! Nå må jeg hoppe i loppekassa, god natt!
hits