august 2010

Ny vennHils på min nye venn! Han er med meg nesten hver dag, og vi er blitt veldig glad i hverandre selv om vi ikke har kjent hverandre så lenge.

Jeg synes dagene går så langsomt for tiden, tror det er for at jeg venter på noe godt. På torsdag kommer finfine venninner og den beste lillebroren, og så er det Døgnvill fra torsdag av. Blir deilig med en liten festival nå som høsten gjør sitt inntog.

Den siste kvelden

Dette var altså det jeg hadde på meg da vi inntok den siste middagen på feiren vår.
Faktisk den eneste dagen vi gikk på en smell, men vi tok den igjen med dette...Aaaah, det var en deilig ferie!

My new babyJeg trenger et fotokurs! Herregud, jeg er elendig å ta bilder. Dette er de beste bildene av skjønnheten. Var så dårlig lys da jeg tok bildene, så fargen på bildene ble ikke helt naturtro, men det i midten er ganske så likt den virkelige fargen.

Men jeeeeeesus, jeg er så glad og fornøyd. Fargen er heelt meg! Planen var jo å kjøpe den i fargen Oak, men den er det lang venteliste på, og da jeg kom inn i butikken og så denne så falt jeg pladask! Jeg har vært så glad, og de første dagene kunne jeg nesten ikke sette den fra meg, og på flyet hjem måtte den pent oppholde seg i dustbagen sin. Heheh, snakk om å være en bekymret mamma.
Materialistisk lykke er fantastisk!

Perfecto

Her kommer noen bilder fra den fantastiske ferien vår.

Los Angeles, San Francisco og New York er fantastiske byer, er helt uvirkelig at vi har vært der.

<3 Los Angels er som å være i en film, helt fantastisk og ganske merkelig. Vi bodde i Beverly Hills, og det var perfekt for oss. Det er stooore avstander, så det ble mye tid i taxi, men man får med seg ting i taxi og.

<3 San Francisco er nydelig og passe stort. Mye røyk der i gården, noe som ikke er hverdagskost for ei lita jente fra Honningsvåg. Bra shopping, og lett å komme seg rundt omkring. Gleder meg til neste gang jeg skal dit igjen.

<3 New York er jo bare min favoritt. Jeg er forelsket i byen. Alltid noe å sette øynene, tennene og pengene i.

Bobla som sprakkVi er nå tilbake i gamlelandet, og dermed er feriebobla vår sprukket! Litt trist, men det var godt å komme hjem til Norvegia og norskt brød. Det er så himla deilig å komme hjem til norsk mat. I morgen blir det kjøttkaker eller fiskeboller til middag, ikke noe mer fancy-pants, bare ekte husmannskost.

Forresten, gjett hva jeg har kjøpt meg?!

Vi sees!Nå setter vi kursen mot USA. Blir fint med en liten ferie.
Håper jeg finner tid til å oppdatere bloggen med noen bilder. Blir ikke det en realitet så lover jeg masse bilder når jeg kommer hjem. :) Kos dere hjemme i gamle gode Norge!

"Hiv av dæ trøya, du e på Magerøya"

This is the place that I call home.
Home is where the heart is.

Om få strakser forlater jeg paradis, og setter kursen mot hytta. Der skal vi kose oss maks i noen dager. Wee!

Eine kleine photoshootUnder det som for min del er sommerens siste fest her i Honningsvåg, slo vi til med en liten photoshoot i hagen. Herrefred så morsomt vi hadde det!

Nå er det bare noen få dager med jobb, så drar vi en liten tur på hytta, før vi setter kursen sørover igjen. I går klarte jeg å tråkke over noe kraftig, så de neste dagene blir sikkert kjempe festlig. Nå skal jeg på minihyttetur med jentene. Det blir kos!
hits