september 2009

Toalett-lesing

img1409

img1401

img1403

img1405

Da Sex and the City-turen var over, dro vi innom HBO-butikken, og der fikk jeg med meg denne fantastiske boken! Jeg elsker denne boken, og den er med overalt nå. I sofaen, på jobb, på Universitetet, og selvfølgelig på do! I boken blir alle episodene beskrevet, ulike personer i tilknytning til serien kommenterer også hver episode. Vi får en oversikt over de ulike mannlige skikkelsene de støter bort i i løpet av de seks sesongene. Vi blir bedre kjent med skuespillerne, regissørene, Patricia Field og manusforfatterne. Ellers så er det masse fin lesing, det blir for mye å skrive hvis jeg skal gjengi alt som boken inneholder. Alle som elsker serien, kommer til å elske denne boken! Hvis du ble skikkelig misunnelig nå, så kan du jo alltids bestille den fra Amazone.com!  

Forresten, jeg måtte ta bildene med blits og defor er det litt gjenskinn i bildene. Hihihi.
Ha en fin tirsdagskveld!

Jeg setter stor pris på...

... at modeller med størrelse medium og oppover blir brukt på catwalken, og derfor må jeg bare dele med verden hvor flott disse jentene er!

article121479906910fde000005dc631225x558  article1214799069110f9000005dc799225x558

Mark Fast brukte tre jenter med størrelse medium under hans visning på London Fashion Week. Som et resultat av dette så sa stylisten hans opp jobben! Jeg synes vi alle skal gi Fast en stor applaus for å ikke bare bruke modeller som er tynnere enn tynnest!

Shoe wall

untitled

Jeg elsker at jenta bak bloggen seaofshoes.com har allerede en egen skovegg. Det må være fantastisk å være 18 år og allerede ha så mange fine sko, tenk å kunne kjøpe det du ville uten og tenke på at du mangler penger. I tillegg til at hun har mange fine sko, og egen skovegg, så har hun veldig orginal stil, og det er morsomt å se bildene hennes. Jeg gleder meg til jeg har plass til min helt egen skovegg. Jeg synes det er dumt at fine sko blir stuet bort, de bør få vise seg like mye fram som oss.

Flink pike

I dag sto jeg tidlig opp for å få med meg God Morgen Norge, det er noe av det koseligste jeg vet om. Jeg elsker å starte dagen i sofakroken mens jeg ser på Wenche som lager mat og oppdaterer meg på nyheter.
Etter forelesningen og mens jeg ventet på at jeg skulle begynne på jobb, ruslet jeg i butikkene. Jeg kjøpte en t-skjorte til Magnus, men nå etter at han akkurat brøyt av en del på kamerastativet mitt, så er jeg usikker på om han faktisk kan få den. Hmm...

I dag brukt jeg mine fire timer på jobb til å omorganisere veggen med klær fra 2-11 år, ble ikke helt fornøyd, men det er i alle fall mye bedre enn det var. Jeg er helt sjokkert over hvor mye tid det tar å organisere en butikk fin og fresh.

img1118

img1119
Ja, denne toppen er litt vel kort, men litt kul og. Den er litt lengere enn det ser ut til på bildet, men jeg gjør ett eller annet som gjør at den kryper oppover mot puppene. Det kan hende at det heter å skyte ut brystet...

img1136
Hva synes dere om disse hælene?

I die

Jeg trenger hjelp til å lage en ny header! Jeg får altså ikke noe til, dere ser ovenfor hvorfor jeg kan trenge litt hjelp. Jeg er utrolig dårlig på slike ting, så hvis det er noen som har noen minutt til overs og har lyst til å glede en annen, så hjelp meg å lage en header. Si i fra hvis du har lyst å hjelpe meg, så sender jeg over bilder! Jeg setter også pris på tips hvordan jeg selv kan lage en fin header.

Jeg ser at dette kan bli vanskelig, ettersom jeg ikke har så mange lesere, men all hjelp blir verdsatt!

Nye favoritter

img1035

img1059
Jeg kjøpte dette skjørtet på Topshop i New York, det var en av de siste tingene jeg gikk til innkjøp av og det er allerede en favoritt. Genseren er fra HM og den kan brukes til alt. Den er enkel, men ikke for kjedelig, elsker skuldrene på den. Det fine fuglebeltet er også fra Topshop.

img1074

Også må jeg bare vise dere hva vi har hatt til middag i dag:
img1075
Kylling og grønnsaker stekt i stekovnen. Deilig! Nammis!

Jeg må også få meddele med dere hvor glad jeg er for at helgeunderholdningen er begynt å komme tilbake på tv, nå er det faktisk en grunn til å bli hjemme i helgene!

Jeg er tilbake fra vidunderlige New York

Jeg er tilbake, og jeg prøver nå å fordøye alle de 1000 bildene jeg har med hjem. Jeg er ikke bare 1000 bilder rikere, jeg er mange plagg rikere, 4 vesker rikere, flere sko rikere, et kamera rikere, masse sminke rikere, to Levis-bukse rikere, og mange penger fattigere.
Vi var en del av publikummet på Rachael Ray Showet, vi besøkte Fruhetsgudinnen, vi gikk over den berømte Brooklyn Bridge, vi så Mamma Mia, vi var oppe i Empire State Building, vi solte oss i Central Park, og vi hadde det kjempe morsomt på Sex and the City-bussturen. Det er kanskje ikke så morsomt å lese om alt vi har gjort, så her er noen av bildene vi tok:

img0097
Anneli i skohimmelen

img0102
I <3 Topshop

img0105
Kate Moss for Topshop, kjøpte den ikke, fordi jeg allerede hadde kjøpt en kjole som også viste alle bulkene på kroppen og denne her var ganske dyr. Kjenner jeg angrer litt i ettertid på at jeg ikke kjøpte den.

img0183
Anneli er lykkelig for at vi endelig har inntatt Starbucks.

img0191
Jeg er veldig klar for Rachael Ray.

img0276
Anneli i M&M-verden.

img0334
Vi toan på Times Square.

img0388
I like to shop

img0662
Empire State Building. Ganske bra utsikt der i fra. Jeg har sikkert 150 bilder som er tatt der oppe, dette er det første.

img0715
Deilig med litt vind i håret.

img0744
Kunst. Museum of Modern Art. Kunsten består av at de besøkende merker av hvor høy de er. Merkelig.

img0859
Under Sex and the City-turen stoppet vi området der denne fine lille tingen ligger og alle fikk en nydelig muffin.

Dette ble et langt innlegg, og det tar sin tid å finne fram noen smakebiter fra New York, nå er klokken så mye at jeg må løpe i seng. I morgen er det jobb, men en ting skal dere vite;

I <3 New York!


hits