september 2010

Kakeonsdag

Kake fra Aunegården.

Den fine veska mi lyser opp en hver tilværelse!

Det er høst!Forresten, ser dere på Brothers and Sisters?
Seriøst, det er så bra! Har akkurat sett ferdig sesong 4, og herrefred og fader, noe så spennende! Har dere et like kjedelig liv som meg, så blir dere å synes det er deilig med litt action i hverdagen. Hehehe. Jeg ser for mye på tv, jeg blir helt avhengig av tvserier. Hva skal jeg gjøre nå som jeg bare kan se én episode i uken?! Livet er så kjipt. aha!

Høsten

Slik oppsummerer Caroline høsten. Det er ikke bare litt som skal henge i skapet! Nei, vi får vel finne det som passer oss best og holde oss til det. Selv ser jeg ikke meg selv i rød skinn med det første. Og kanskje ikke kjoler/skjørt i den lengden, jeg kommer til å se ut som en liten tjukking. Meeen, det er mye annet som jeg tar i mot med åpne armer.

Hvorfor er det så vanskelig å få plass til en sofa i kofferten?!

Se på disse fantastiske møblene!

Jeg  vet ikke om jeg har fortalt dere dette før, men jeg ELSKER Urban Outfitters! Jeg var tusenvis av ganger innom deres butikker da vi var på ferie. Det er så mange ting derifra jeg ikke får ut av hodet, og da spesielt møbler og nips og naps. Som den fine sofaen, eller det flotte nattbordet, eller den søte pulten som faktisk får deg ville gjøre litt skolearbeid, eller den fantastiske puffen! Alt hadde bare passet så fint hjemme hos oss!

Speilbilde

Ja, jeg er alene hjemme, og da blir det bilder i speilet! Jippijeeei!

I dag var det visninger på Nerstranda!
Alt jeg kan si er at jeg er totalt forelsket i Nina Jarebrink! Jesus, så flott klær!
Jeg sto litt dumt til under den visningen, sto rett bak fotografene, så jeg tok ikke frem mitt eget kamera, men håper det blir lagt ut noen fine bilder andre plasser slik at jeg kan vise dere de fine klærne.

Hattemoro og en fining!Vi har det morsomt på sofaen på en lørdag!

Ny og veldig elskbar hatt fra Lindex!

Elsker!

Jeg elsker når Tommy Ton er på oppdrag ute i verden for style.com, og jeg elsker generelt alle bildene han tar og poster på bloggen sin. Alle detaljene han klarer å se og få bilde av, aah, in love! Her kommer flere nydeligheter tatt av han under New York fashion week!

style.com

Party at Chanel's
Kilde

Chanel har re-åpnet sin butikk i Soho, og kan dere tenke dere hvor fantastisk den festen var? Alle de fanastiske menneskene, den fantastiske maten og drikken, den fantastiske stemningen, de fantastiske klærne, og ja, dere skjønner.

Hist og pist

Her kommer noen gode gamle og nye mobilbilder!o Fantastisk flott sofa fra Fretex, hadde jeg ikke hatt så fin sofa fra før av så skulle jeg virkelig vurdert den.
o Slik så det ut når vi lå i sengen i New York - utrolig flott utsikt! En hel (dette var bare en del av den) vegg med vinduer og fantastisk utsikt!
o Nyyyydelig skinnjakke fra Topshop, synd den var ganske så dyr. Ble litt for dyrt for meg som akkurat hadde brukt en del penger, og så virker det så bortkastet å bruke en formue på et plagg fra Topshop.
o Deilig frokost på Cafe Gitane!
o Meg på festival i San Francisco, Kings of Leon hadde en helt sykt bra konsert!
o Nye sko for høsten.
o Muffins er supert når man har en treåring på overnatting, slår alltid an!

Fineste torsdagen


Gårsdagen var en så flott dag!
Fint vær, en liten bytur, smultring, lang tur i det fri og smågodis! 

Idag er det også skikkelig fint vær, og jeg har vært skikkelig deppa over å ha vært på skolen hele dagen. Håper bare morgendagen blir bra, for da skal jeg kose meg hele dagen. 

Helga som gikk

Tok ikke så mange bilder i helgen, får skylde på at det var en så fantastisk helg og det var så mye som skjedde at jeg bare glemte det helt.

Har forresten fått ny header, hva sier dere til den? Ble det litt rart at den er så svart, og resten av bloggen er så hvit?

Døgnvill

Jepp, vi er Døgnville!
hits