september 2011

Hverdagen

Nå som jeg er oppe tidlig for å dra på skolen, går det raskt unna når kroppen skal kles. Idag blei det en blanding av mye rart. Svart t-skjorte, rosa jakke, grå skinnjakke, skjerf i leopardmønster og mine nye sko. Og lilla veske.
Jeg er så glad i de nye skoene, de er perfekte til hverdagsbruk. Jippi!

Søte små

Supersøte og nusselig! De hadde gjort seg nå før snøen kommer.
Kjenner i alle fall ei til som kunne tenke seg slike sko...

Camilla Pihl deler ut et par sko fra Bianco på bloggen sin. Er bare å kommentere på innlegget hennes så er du med i trekningen du også! Dere uten blogg må også hive dere med, er ikke hver dag vi får sjansen til å vinne et par sko!

 

Lykkelig

Jeg er lykkelig når jeg opplever ting med gode venner.Jeg er lykkelig når jeg klarer ting på egen hånd.

Jeg er lykkelig når jeg spiser god mat.

Jeg er lykkelig når jeg hører på god musikk.

Jeg er lykkelig når jeg kjøper ting som er fine.

Jeg er lykkelig når andre rundt meg smiler og ler.Jeg er lykkelig over at jeg har frihet til å si det jeg mener.Jeg er lykkelig over så mange ting. Jeg er lykkelig over at livet mitt er slik det er akkurat nå.

Epler og pærer

Kjøpte den nydeligste ringen da jeg var i New York.Ringen er fra Marc by Marc Jacobs. Dette er en jubileums ring og den fås også som en pære.
Jeg måtte selvfølgelig ha et eple, så dette er mitt symbol på min forelskelse i det store eplet.

Jeg elsker den, jeg elsker den, jeg elsker den!

Fjorder, stillehavsøyer og en god porsjon tålmodighetSå var jeg her igjen. Jeg gir denne bloggingen en sjanse til, går det ikke denne gang så lover jeg å slutte.

Jeg har endelig fått hengt opp klistremerket mitt. Mitt herlige veggklistremerke av verden. Det er litt mindre enn det jeg hadde håpet, men jeg har en plan som vil gjøre det til en større del av veggen enn slik det er idag. Jeg skal vise dere når jeg er i havn med det prosjektet.
Nå har jeg gjort min del, så nå får dere gjøre deres del. Kommenter i vei! :)

hits