oktober 2011

HøstHallo! Dere har ikke sett meg på lenge, eller, det er vel ikke så lenge siden. Uansett, idag får dere i alle fall se litt på meg. Det har vært ti, elleve og tolv grader her idag. Det var så varmt i disse klærne, holdte på å besvime på vei til byen. Det er slik jeg ønsker at høsten skal være, litt varm, men ikke for varm, og i alle fall ikke så regnfull som den sise tiden i Tromsø har vært. Jeg liker ikke regn!
Jeg ble så inspirert av meg selv og mitt forrige blogginnlegg at jeg tok på meg dette idag. Genseren er ikke gul, men sennepsgul, og det funker for meg. Mitt eneste (senneps)gule plagg, en god begynnelse synes jeg.

Gult er kult

Gult er visstnok kult. Er det bare jeg som ikke er fin i gult?
Gult er kult, og Tommy Ton er en gud. Det er jo greie utsagn å komme med på en torsdag (eller fredag, om jeg skal være helt korrekt).
Tommy Ton for Style.com

MandagGamle bilder fra H&M.
Passer fint på en kjedelig mandag.

Girls will be girls!

I går var den store dagen. I går var dagen vi har jobbet mot i flere måneder, og for en dag det ble.
Kvinnemiddagen Tromsø ble en stor suksess, og som en del av styret i Start UiT er jeg så stolt over det alle i Start UiT har fått til. Det er en god følelse å sette seg ned i finkjolen og bare kose seg gjennom en hel kveld som var planlagt i lang tid. Jeg elsker å høre inspirerende foredrag, spise god mat, høre god musikk, danse og le.

Det må være lov å si at vi er en dyktig gjeng!
Kvinnemiddagen hadde et flott samarbeid med Kreftforeningen, og et resultat av det var at alle jentene tok en liten dans rett etter middag. Dansen heter Pink Power Dance, og jentene (og rektor ved UiT) var ikke redde for å hive seg ut i noe de ikke hadde prøvd før. Sjekk ut dansen her og hiv deg med å dans for Rosa Sløyfe-aksjonen som pågår nå!

Medlidenhet, takk!

Så synes jeg kanskje i overkant synd på meg selv, men jeg kan ikke unngå det. Jeg er ikke begeistret for å trekke visdomstenner, og idag har jeg kvittet meg med en i all hast.
Grunnen til at jeg har overlevd dagen er Mad Men, rislunsj og nugatti med skje. Blomstene på bildet er bare for å skape litt ekstra stemning på bildet.

På fest i regnjakke

Dette er meg på vei hjem fra fest i ufyselig vær.
Dette er meg på fest i regnjakka mi.
Dette er meg i mine yndlingssko.

hits