november 2009

Bella + Jacob = sant

Er vi ikke alle sammen litt lei den ufattelige kjærlighetshistorien Bella og Edward? Jeg slår et slag for Bella og Jacob jeg!

Ny strømpis!

Nå tenner vi det første lys ...

... alene må det stå.

img2371

Fire fine lilla lys sammen med noen engler skal glede oss fram til julaften.
Nå er det tid for kino.

When you're smiling, the whole world smiles with you

Min første eksamen dette semesteret er unnagjort. Om en uke skal jeg til pers igjen, så i morgen starter jeg med så og si blanke ark, og håper å lese meg opp til og kunne noe om en uke. MEN, i dag smiler jeg, for i dag etter eksamen var over så har jeg bare hygget meg. Tok en rolig tur i byen, og der jeg fikk kjøpt to og en tredjedels julegaver! Jeg tror julegaveshopping er noe av det morsomste i verden (hvis en ikke stresser). Elsker følelsen av å være fornøyd med en gave,  og da må jo mottakeren bare bli glad!

Nå skal jeg og babyen se litt Big Love, og jeg skal spise litt kvelds, og så er det tidlig i seng!

Muss!

Jeg kan endelig ta bilder igjen

Her er mine nye sko. Jimmy Choo for H&M. I det øyeblikket jeg så den nydelige blåfargen, innså jeg at alle jenter trenger blå sko i samlingen sin.
Nå gleder jeg meg bare til å få beltet og ballerinaskoene i posten.

Takk til Therese og Leif Henrik for at jeg endelig kan ta bilder! :D

Våren er over oss


Bildene viser H&Ms lookbook for våren 2010. Det er fint å ha noe og se fram til!
Dere kan se noen flere antrekk hos caroline.feber.se. Ha en fin dag!

Jenter

heidi1Heidi Mount, Hannah Holman, Constance Jablonsko og Siri Tollerød for Black Magazine.
Bildene er tatt av Michael Schwartz.
Kilde

Er det forresten noen der ute som har problemer med se bloggen min slik den skal være? Jeg gikk innom bloggen min, og da var designet borte, og det siste innlegget dukket ikke opp. Når jeg logger meg inn på siden min, så kommer ikke de siste innleggene opp der heller. Hmm, lurer på hva som skjer.

Handsome fellows

burlndmaxjoe135web

Fant disse to søtingene på thesartorialist.blogspot.com, I loove them! Mine barn skal være minst like kule!

I miss home
n59197111632504220931pola

Noe av det beste med hverdager...

... er å gjøre noe man ikke gjør til vanlig på en vanlig hverdag. I dag da jeg kom hjem fra trening var jeg litt lei alt, så vi fant ut vi ikke skulle sitte å stirre på dataskjermen. Endte opp med å se Forrest Gump og spise popcorn. Forrest Gump er sikkert verdens beste film, jeg elsker absolutt alt med filmen! Er du like glad i Forrest Gump som det jeg er?
Det er så fantastisk deilig å gjøre noe kos på en kjedelig onsdag, ikke bare la slike ting ta plass når helga endelig kommer. Nå roper nattemørket at jeg må køye, så jeg får vel bare fortsette å være den lydige jenta som jeg alltid er.

dsc07385pola


Natta!

Birgitte Bardot


Hun er så utrolig strålende vakker!
Hun får meg til å ville sminke meg pent hver dag. Hun får meg til å ville ha langt hår igjen. Hun får meg til å ville leve på 60-tallet.
hits