november 2011

SøskenSøsken er fint å ha!
Spesielt når de tar deg med på en helgetur til Stavanger.
<3

Også. Jeg har tenkt litt. Det skjer jo veldig lite i livet mitt nå som det er eksamensperiode (igjen!!!). Kanskje dere har noen ideer om hva jeg bør vise dere?
Jeg vet det er en klisje å spørre blogglesere hva de ønsker og lese om, men jeg tenker det er litt lurt nå som jeg ikke har så mye å blogge om. Vil dere se bilder av noe spesielt? Vil dere vite noe spesielt?
Kom med det, jeg er med på alt!  

Du finner hjertet hjemmeNoen favoritter hjemme hos oss. 
TIl de av dere som leser bloggen min og ikke er så glade i å kommentere, så kan dere like innleggene mine. Like-knappen finner du i slutten av hvert innlegg!
Og alle liker vel likes?  

Dagen derpå

I går var dagen etter julebordet. Slike dager er de eneste dagene en burger gjør seg, og jeg putter ikke hvilken som helst burger i munnen. Den må være hjemmelaget. I går hadde vi en fin liten tid på De fire roser før vi satte kursen mot kinosalen. Og små gleder er ofte de største, slik som den fine fisken som duppet i kakaoen min.
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Heia Jacob! 

Nå er det tid for den siste Harry Potter-filmen. Grugleder meg!
 

Pssst. I morgen må dere titte innom bloggen på ny, for i morgen venter et hjemmekoselig blogginnlegg.  

GårsdagensI går startet julebordsesongen for min del. Og for et julebord! Kjempestemning! 

ObligatoriskNå sitter jeg med verdens kjedeligste semesteroppgave. Metode er noe DRIT! Når man har det så kjedelig er Photo Booth og dens mange effekter veldig spennende. Denne funksjonen er vel obligatorisk for bloggere? Har gledet meg ihjel til jeg kunne ta slike bilder. Med min Mac så er livet endelig komplett. 
Og btw, er det ikke deilig at det endelig er blitt vinter? Sett bort i fra at det er blitt veldig kaldt, så er det i alle fall snø utenfor døren. Med vinteren kommer mandarinene, eller klementinene om du vil. Jeg har spist fem, eller var det seks bare nå i ettermiddag. 

Gudmor og gudfars lille sjarmtroll!
Denne helga er jeg hjemme i Honningsvåg for å treffe min bittelille gudsønn! Han sjarmerer meg i senk! 
<3 <3 <3 

Jeg er ikke så fin på det!

Klar til fest!

Juhuuuuuu!Da jeg skulle på festmaraton på lørdag, så jeg meg bare nødt til å ta støvlene på. Jeg så ikke for meg en liten gåtur i høye hæler når det var så trasig vær ute.
Fest-schmest! Støvler går til alt!
 

Nytt hjertebarn

Eplehuset-ansatt: "Gratulerer med din nye Mac!".
Meg: "Tusen takk skal du ha!" :D :D D. Jippi! 
I love you forever!

<3 

hits