desember 2009

God jul!Nå skal vi bort til farmor å spise deilig julemat, og deretter blir det litt pakkeråpning. Aaah, julaften er en fantastisk dag!

God jul til alle!

Festivitas


Så utrolig klar for fest!


Shackles!


Av 20 alternativer så falt valget på dette bilde av disse to søtingene.


Vill i blikket, ingenting er bedre enn det!


Bruna.


Stemningsbilde fra kjøkkenfesten.

Den første festen når en kommer hjem er alltid så morsom. Alle er i godt humør, og alle er glade for å ha kommet hjem, eller fordi andre er kommet hjem. Det er eeeelsk å hilse på alle kjente og kjære!

Borte er bra...

... men hjemme er alltid best!

Som dere ser så hadde vi en del med oss hjemover. Selv om jeg er god til å pakke mer enn det som strengt tatt er nødvendig, så er det faktisk ikke bare jeg som har tatt av. Masse pakker skulle hjemover, og ikke bare fra oss selv. Når en bor i stor-byen og skal ta Hurtigruta hjem så er det alltid noen som ønsker å sende med noe - 10 kg. ribbe, en bag med pakker, en playstation, et sykkelstativ, en dress, en hattehylle og en haug med andre små og store gaver.

Det er verdens deiligste ting å seile inn i Honningsvåg havn, og på kaia blir du møtt av folk du er glad i. Ingenting slår det!

Skal poste et innlegg med noen stemningsbilder fra festen i går litt senere. Stay tuned!

Mitt must om vinteren

Så rart dette bildet ble. Jaja, gidder ikke ta nytt.

Mitt must er altså selskinnsko. Ut med Uggs, inn med selskinnsko! Jeg kunne aldri tenke meg å bytte disse mot noen andre vintersko i verden. Jeg skjønner ikke de som velger å bruke dyre dommer på Ugg, der sålen blir trødd ned ved de første skrittene, er det ikke bedre ta å investeri i noe som faktisk varer? Dette er fjerde sesongen min med disse. Eller kanskje femte. Jeg husker ikke så langt tilbake i tid. I alle fall, de ser fortsatt nye ut. De er stødige på foten, jeg er aldri kald, jeg er aldri våt og jeg har godt feste på is og snø. Det blir ikke bedre enn det!

Så, unger, gå ut og kjøp selskinnsko. Ikke bruk penger på verdens styggeste tøfler!

Glemte å be til Gud og alle andre hellige personer med makt. Kjære Gud, la meg få Asos-pakken før jeg reiser hjem på fredag! Amen.

My precious

img2587

img2568

img2582

img2583

Mine nydelige ringer og øredobber. Love!
Livet hadde ikke vært det samme ute. Kanskje ikke livet, men antrekkene hadde ikke vært det samme uten disse søtingene. :D

Glede i posten

Skjørt sydd av fantastiske Cecilie Maria, sko og belte fra Jimmy Choo for H&M, armbånd og jakke fra H&M. 
Glede, glede, glede!  Jeg elsker å få ting i posten!

Nå venter jeg bare på blåbærsuppen, og tv-kvelden!  
hits