desember 2010

Tjueti

Åj! Der var det visst gått noen timer siden siste blogginnlegg!
Nå som det ikke er lenge igjen av totusenogti, så må jeg hive inn en liten oppsummering av året mitt.


I januar vant jeg en konkurranse hos LadyBird, og neglelakken ble brukt flittig. Måneden var ganske rolig, og jeg fikk klippet og limt litt fra magasiner. Jeg var stor-forelska i min rosa hals.


Februar gikk med til jentetur til Oslo og en tur hjemover for å møte en ny verdensborger. Februar var en fin måned, og bedre ble den da vi fikk  vår nye sofa. Verdens fineste rosa sofa!


Mars var en rolig måned , bortsett fra den heidundrende festen vi hadde da Magnus fylte år. Heihurra!April betyr at våren er på vei, og at det er påskeferie. Jeg kjøpte meg en morsom blazer, som det skulle vise seg at jeg ble veldig glad i, og vi var hjemme på påskeferie lenge.


Mai var en fartsfylt måned. Den startet med brask og bram da TSI Cup ble holdt, og da masse fine venner kom til Tromsø for å se og spille håndball, og selvfølgelig feste litt. Mamma pimpa opp verandaen vår, og  vi tilbringte mye tid der for det var så himla fint vær i mai. Jeg prøvde å lese til eksamen, men det var vanskelig når det var 24 deilige varmegrader.

Juni kom, og jeg dro hjem for sommeren. Dagene gikk med til jobb, øving, konsert, festival, fest og andre morsomheter. Jeg fant verdens søteste ringhånd på bruktbutikken, jeg kjøpte herlige klær fra Asos og vi savnet Bryggerié.


Juli er den beste måneden! Den startet med min 22. årsdag, og jeg hadde en helt super feiring. Juli fortsatte med Midnattsrocken, og deretter den ene festen etter den andre. Jeg var spesielt fornøyd med veska mi kjære Maiken laget til meg.August viste seg å være en herlig måned. Fint vær og venner, festing og familie sto i fokus før vi dro tilbake til Tromsø, for deretter å starte på ferien vår. Ferien var et eventyr for seg selv, og som vi koste oss i Los Angeles, San Francisco og New York. Jeg ble verdens heldigste i det jeg gikk innom Mulberrybutikken i New York og gikk ut der i fra med min beste venn, Alexa.


September startet med Døgvill, en superflott helg! Jeg kom ordentlig i gang med masteren, og jeg koste meg hele måneden med ulike ting og tang. Det skjedde ikke så veldig mye, men det var uansett en veldig fin måned.


I oktober ble jeg hekta på smoothie fra Sunkost, jeg dro på en spontantur til Oslo for å være sammen med fine venner og se Lady Gaga. Huhei, det var gøy! Jeg tilbringte noen dager i Harstad og prøvde ellers å ta livet med ro.


November gikk med til skole, men jeg klarte å presse inn litt morsomheter! Økonomistudentene ved HHT hadde julebord, noe som kom godt med i en kjedelig måned. Jeg sto opp tidlig en kald vintermorgen og stilte meg i kø utenfor H&M. Det resulterte i fine ting!


Desember. Begynnelsen av måneden gikk til skole, og atter skole. Jeg begynte å bli glad i midtskillet mitt, og jeg spiste masse pepperkaker og drakk gløgg med rødvin i. Jeg og Magnus feiret seks år sammen, og jeg dro hjem på juleferie. Juleferien ble like bra som alltid, og nå skal vi spise nyttårsmiddag!

Godt nyttår!

Seks år


Når alle bruker en liten hale på sine vesker, pynter jeg opp med en sløyfe.


Jeg er super glad over at vi skal ut å spise en bedre middag!


Jeg er litt forelska i mine nye sko.


Jeg blir så glad over roser og kort at jeg feller en liten kjærlighetståre.

I går var det seks år siden jeg og kjæresten ble kjærester! <3
I love you my boy!

If I like it, can I put a ring on it?Bilder fra debutantes.

hits